Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Dlaczego tyle kobiet chodzi w spodniach?

Polecane posty

Gość
bo są wygodne, praktyczne, ciepłe :)

Gość bo nienawidze rajstop

Gość laila2111
ja uwielbiam chodzić w dzinsach do tego obcisla kusząca bluzeczka i sexi jestem.

Gość bo do spodnicy lepiej nosic
szpilki, ktore sa niewygodne. Mnie to męczy, w spodniach moge miec sportowe buty

Szpilki dodaja kobiecie okraglutkie i seksowne posladki!

kłociłabym się z tmyi okrągłymi pośladkami, ze niby szpilki to powoduja? pff :I

Gość bbgfbsssbbb
spodnie sa wygodne a tak w pracy siedziec w spodnicy? trzeba ciagle uwazac-pozatm spodnice sie gniota

Gość bo nie chce przeziebić pipki

ja chodze i w tym i w tym. Zimą preferuje spodnie latem spódniczki,po co sobie odparzać tyłki latem:-p

spodnie sa wygodne ,zawsze latałam w spodniach ale teraz mi sie odmienilo i kupje non stop kiecki ,ludzie na ulicy mnie nie poznaja ,niektorzy znaja mnie po 10 lat a nigdy w spodnicy nie widzieli a tu niespodzianka Mexx bez spodni :D haha chyba pojde sie leczyc ,cos jest ze mna nie tak :O

Gość slowik
Ja też chodzę w spodniach , tak mi jest wygodnie. Noszę sztruksowe i tenisówki. Taki luz.

ja nie nosze bo uwazam ze do spodnic trzeba miec zgrabne szczuplutkie nogi:) i nie mowie o miniowach:) w dzinsach czuje sie zgrabniejsza:D

Gość slowik
Przesadzacie, jestem kobieca , a ja wolę chodzić w spodniach , bo mi jest tak wygodnie, ładnie wyglądam, bo ubieram do tego żakiet brązowy, tenisówki mam z gumką.

Gość łojejej
bo nie lubie pokazywac swoich nóg, a w spodniach moją nogi wyglądają super :P

Gość Sie tylko pytam
bo facetom sie jest trudniej dobrac do naszych cipek!!! :P

W dobieraniu nie widzę żadnego problemu! Lubię mojej partnerce ubierać i zdejmować spodnie!

Gość eeeeeee
bo to wygodnie i w doope nie wieje

Chodze w spodniach bo: 1) nie mam pieknych nóg 2) Jest mi wygodnie 3) Kiedy sie pochylam nie musze sie martwic ze mi cos \" wyjdzie\" na wierzch 4) nie mam mocno opalonych nóg. 5) mam ( według mnie ) grubsze łydki 6) nie chce wyglądac jak maniurka 7) Obcisłe spodnie tez sa fajne nawet lepiej podkreślają okrągłości ;) 8) dlugie spodnice sa OK ale ja jestem niestety niska :-P 9) jest w nich ciepło nie musimy sie obawiac tego natretnego i okropnego kataru pewnych miejsc :P 10) szkoci chodza w spodnicach xD 11) wole typ na sportowo 12) moge robic w nich dosłownie wszystko :-) 13) nie musze sie martwic ze mi wiatr podwieje spódniczkę 14) Bardziej mi sie podobaja od spódnic 15) Spodnie maja kieszenie ( nie kazda spodnica je ma xD ) 16) denerwuja mnie rajtki 17) wole adidasy od szpilek ( zresztą te ostatnie moge nawet do jeansów nosci ) 18) kozaczki ładniej wygladaja w zestawieniu ze spodniami 19) nie widac mi majtek xD 20) zawsze moge sobie z nich zrobic cos innego xD Starczy ? :-P hahaha