Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbvcse

odnosze wrazenie ze kobiety robia cos innego niz mowia

Polecane posty

Gość nbvcse

mowia ze chca spokojnego dobrego faceta , a wiekszosc i tak leci na byka rozpłodowego. Ukrywacie swoja jebliwosc , a wiadomo jakie jestescie.

ja tam nie ukrywam ze mnie zawsze ciagnie do takich typow ktorzy grzeczni nie sa :-0

Gość Holly Evil
Zgadzam się w 100% z poprzedniczką :) "Zli chłopcy" są o wiele ciekawsi aniżeli "szare samce" (nie obrażając przy tym nikogo). A czy kobiety ukrywają swoje preferencje? No cóż... Zdarzają się i takie, ale i tak szydło zawsze wychodzi z worka :P

Gość Los desperados
Ty odnosisz takie wrażenie, a ja to wiem :P

Gość nbvcse
ale dlaczego ukrywaja ? Wstydza sie ? Bo KObieta powinna leciec na katolika ktory nie grzeszy ? A im w glowie imprezowicze i lekkoduchy?

A z facetami tak nie jest? Niby chcą wiernej dziewczyny a jednocześnie kręcą ich laski które są trochę szalone i niedostępne:P

ukrywaja? moze i niektore ukrywaja ale to nie reguła.......:classic_cool:

tylko pozniej zaczynaja sie schody bo jak sa ruchniete przez niegrzecznego chlopca i zachodza z nim w ciaze to niegrzeczny chlopiec kopie panne w dupe i idzie do innej suczki poruchac sobie a panna z bachorem to towar drugiej kategori wiec nawet szary samiec takiej juz nie chce :classic_cool:

Gość Jacuś a co ty możesz wiedzieć
o kobietach skoro podobno jesteś pedałkiem?:classic_cool:

a ty co mozesz wiedziec o facetach skoro jestes lesbą drugiej kategorrii ?:classic_cool:

Gość ofe rma
"odnosze wrazenie ze kobiety robia cos innego niz mowia" poważnie? nieeeee. przecież to niemożliwe żeby kobiety opowiadały jakieś duperele a robiły coś zupełnie innego. przecież one takie mądre i wykształcone i w ogóle :D

Gość asdfg
kogo kreca niedostepne laski ??!! ja wole lekka, latwa i przyjemna, do tego dobrą w 'obejściu"... ta teoria ze faceci lubia niedostepne to jakas bzdura z XIX wieku