Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie błagam

zakochałam sie ale on nie wie ze istnieje

Polecane posty

Gość pomóżcie błagam

wydaje mi sie ze znalazłam tego jedynego. Dla mnie jest idealny i wiem,ze z nim chciałabym ulozyc sobie zycie. Ale on mnie nie zna,widuje go tylko na korytarzu :( jestem strasnzie niesmiala i nie jestem pewna siebie :( co robic?

A ile masz lat, że tak tylko na korytarzu? Usmiechnij sie , zwróc jakos jego uwage...poznaj jego kumpli a pozniej jego..Nie wiem , ja nie umiem podrywac , bo zawsze to ja padam ofiarą podrywu;)

Gość pomóżcie błagam
to zazdroszcze :( 19

Gość pomóżcie błagam
jeszcze napisze,ze duzo o nim wiem bo podpytuje kolezanki,obserwuje go czasem jak sie zachowuje i tak dalej.

Gość pomóżcie błagam
pomozcie

oj trudna sprawa...ale sie nie marwt nie tylko Ty masz takie problemy,jestem w podobnej sytuacji z tym ze ja zrobilam juz wszytsko zeby dowiedziec sie kto to jest ale niestety nikt nie wiem 😭 widzialam go moze ze 4 razy ale tak mi sie podba ze szkoda gadac 😭 powodzenia

oj nie tylko niesmialych 😭 nawet nie wiecie co robilam zeby sie dowiedziec kim owy przytojniak jest , wychodzilam na wariatke , idiotke i wogole na najgorsza i po jakiego bylo tyle wysilkow ,nerwow? na nic 😭

Gość marzeniesenne112
a ma konto na fotka.pl?

To szalenie ciekawe - chcieć układać sobie życie z kimś, kogo zna się tylko z korytarza.... Że też ja wcześniej nie wpadłam na to??? :P