Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lulu_

REGULON plamienie, zgubiłam ulotke

Polecane posty

Tabletki anty biorę pierwszy raz. Jestem przy 15, a dzisiaj rano boli mnie brzuch i mam ciemne plamienie. Prócz regulonu biorę tablety na niedoczynność tarczycy i ostatnio brałam ketonal, zapisany przez lekarza. To plamienie nie jest normalne, muszę iść do ginekologa? W dodatku stan mojej cery sie raczej pogorszył, a miało być odwrotnie.

Gość dkdkkdkdk
Nie nie musisz, plamienie jest całkowicie normalne na poczatku brania tabletek.

Dzięki, ale może ktoś jeszcze coś napisze, bo nadal sie obawiam ze jest nie tak

Gość normalka
Miałam plamienia podczas pierwszych dwóch opakowaniach. Lekarka mnie uprzedziła, ze tak może być, ale że to przechodzi. I rzeczywiscie przeszło. A z cerą wszystko w porządku.

też brałam tylko po pół roku musiałam przestac. Ale faktycznie na poczatku to normalne takie krwawienia.:)

Gość ja akurat
nie mialam zadnych plamien. ale tabletki antykoncepcyjne maja to do siebie ze na kazdego działają w inny sposob. Prawde mowiac nawet lekarz nie jest w stanie przewidziec jak ty na nie zareagujesz . sa delikatniejsze sa silniejsze, ale moga u ciebie akurat dac inny skutek..jesli zle dopasujesz zmieniasz itd itd. cera ci sie psuc nie powinna, ale wiem ze to tez sie zdarza

Gość ELLiska
Ale też nie należy panikować. Jeśli to dopiero początek stosowania tych tabletek, no to wiadomo, ze trzeba trochę poczekać, aż organizm się przystosuje trochę do hormonów.

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania kilka listków regulonu