Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie wiem powiedz mi

Taki sluz galaretowaty to plodny jest?

Polecane posty

wie ktos on sie rozciaga ale jest taki jak taka galaretka co sie rozpuszcza

Gość gtrfde
Płodny śluz jest przeźroczysty i przypomina białko jaja kurzego! Nie moze byc grudek...

no nie ma grudek ale nie jest taki lejacy raczej takia zbita ta galaretka to juz chyba szczyt plodnosci owulacja chyba,albo juz po bo chyba mam gorączke

ja to nie wiem w koncu

Gość leena345
Tak płodny, w dodatku jeśli masz gorączkę

Kobieto masz gorączkę czy stan podgoraczkowy??? Gorączka zaczyna się od 38stopni !!!

leena dzieki ta goraczka niby nie jest taka wielka ale czuje troszke wlasnie jakbym miala,to dzis sie nie spotkam z chlopakiem

Astat nie to taki stan wiecej niz 36.6 jakos tak glowy dotykam to czuje ze jest bardziej goraca niz zwykle i czasem podbrzusze sie odzywa i jajnik ale nie by mnie bolalo

Temperature mierzymy rano (stale o podobnej lub wręcz tej samej porze, bez wstawania z łożka itd)!!!!! W pochwie, ustach lub odbycie...

to z tego wynika ze moj sluz juz jest nie plodny chyba albo ja sie nie znam aaaa to trzeba umiec

Gość karlina edit.
mam 17 lat , kilka tyg temu uprawialam peting z chlopakiem , nasienie skapło w okolice pochwy troszke i sie boje ze zaszlam w ciaze, chlopak ten zerwał ze mna i wyjechał na stałe do kanady tam ma rodzine, boje sie bo mam ojawy ciazowe, o czasu tego pettingu zaczełam robic testy ciazowe, pierwszy zrobiłam 7 dni po petingu , nastepny w dniu spodziewanej @ , nastepny 3 tyg po pettingu , nastepne juz co pare dni , zrobiłam 7 testów ciążowych m wyszły neg, wszystkie robiłam raniutko jednak oje sie ze to ciaza o mam ojawy

Zwyczajnie trzeba robić obserwacje śluzu i tempki....I to co najmniej kilka cykli. Ja nie jestem zwolenniczka tej metody. Raczej korzystam z tego jakop uzupełnienei do badań hormonalnych i domowych testów na owulacje.

Gość leena345
karlina edit przestań zawracać głowę w kolejnym temacie przecież pisali cijuż że nie jesteś w ciąży a ty znowu swoje. Jak masz takie schizy to idż do lekarza i powstrzymuj się od jakichkolwiek kontaktów seksualnych.