Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalia26

Blagam z calego serca o porade!!!! Blagam!!!!!!!!

Polecane posty

Chodzi o moja mame. Ma 46 lat. Odkad w domu pojawil sie internet, mama nic innego nie robi, tylko nocami czatuje, zaklada sobie profile na serwisach randkowych i towarzyskich. Okay, jest sama (rodzice sa po rozwodzie), ma prawo, ale... Staje sie to juz nie do zniesienia. Przez ten internet stala sie nerwowa, nie moze wytrzymac bez kilku godzin spedzonych przed internetem. Co najgorsze, znalazla sobie juz wielbicieli. Pierwszy pojawil sie w ubieglym roku. Czatowali co noc na skype przez pare miesiecy i nagle wielka milosc. Widzieli sie przez kamerki. planowali slub i wspolne zycie. On nawet do niej przylecial z zagranicy. spedzili caly weekend razem w hotelu. Szok! Potem ja oszukal, okazalo sie, ze ma wiele kochanek w tym samym miescie. Kontakt zerwali. Drugi pojawil sie zaraz po tym trzecim. Tez namietnie czatowali co noc. Planowali slub i tak dalej. Odwiedzal ja, przyjezdzal na kawy do domu. Nagle... Ni sta ni z woad zadzwonila do mamy jego zona. Oczywiscie oszust przepadl, a wielka milosc zniknela. Potem byli inni, byly randki, spotkania... Jak nastolatka Ale nic nie chcialam jej mowic, bo byla bardzo agresywna przez to jak ktos cos jej wspominal, ze zle robi. Teraz znalazla trzeciego. 2 miesiace czatowania na skype i wielka milosc dozgonna i slub. Przylecial wczoraj. Widzieli sie pierwszy raz w zyciu. zaprosila go do domu!!! 5 dni ma zostac!!! Spali w jednym lozku. Mieszkanie jest male, tylko 2 pokoje, a ja mam 2 nastoletnie siostry w domu. Sama mieszkam w innym miescie. Nie wiem co robic!!! Doradzcie cos.Dzis rozmawialam z siostra na skype. Siostra ma 14 lat. Dosyc dlugo pisalysmy na czacie. Pisalysmy!!!! Ona opowiadala mi co sie dzieje w domu, ja jej pisalam jak bardzo jestem oburzona. W pewnym momencie zaczela mnie wyzywac od szmaty i glupiej idiotki. Zorientowalam sie, ze to mama wygonila ja sprzed kompa i sama do mnie pisze. Napiszala: ty jestes glupia dziewucho? [16:44:53] tu wlasnie ta szmata mam [16:44:55] a [16:45:06] nienormalna jestes? [16:45:15] co ty sobie myslisz [16:45:26] my planujemy slub [16:45:30] wariatko [16:45:46] myslimy powaznie [16:45:50] nie tak jak ty Nie wiem co mam robic, myslec. Czuje, ze jej nienawidze. Zawsze tylko obchodzili ja faceci, sama mialam zmarnowane dziecinstwo. ja mam zycie ulozone. Nie chce miec juz z nia kontaktu. Powiedzcie mi, prosze, dobrze mysle, czy nie? I co mam robic? Natalia.

Gość w jakim celu ciągle
rozmawiasz z dorosłą kobietą. Ona nie potrzebuje twojej dorady ani pomocy. Zajmij się sobą.

No to na uczuciowym zalozyla taki sam temat to poczytajcie sobie wpisy od innych ludzie to zrozumiecie.

Gość duell
ta twoja matka to na siłe chce miec dziada...no i trzeba przyznac ze szybka jest skoro od razu do wyra z kazdym idzie...

w jakim celu zakładasz ten sam topik kolejny raz?

Gość Krzysiu P.
no odpowiadajcie mu i sie bulwersujcie. Chłopak się postarał i namyślał, a wy tak od razu chcecie mu w twarz wyrzucić, że to prowokacja? Załamie się gimgówienko :)

Gość Ratissss
Psycholog się kłania :)

Podejrzenie: Gdyby nawet mogli urodzić się powtórnie podejrzewam,że byliby to znów ci sami durnie.

Gość kochliwa i tyle

Gość dziołcha jezdem