Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tak naprawde się dzieje

niby cieszę się z jego powodu, ale... smutno mi

Polecane posty

widziałam dzisiaj ich zdjęcie (mojego byłego i jego dziewczyny) na maksa zakochani,trzymali się za ręce i patrzyli sobie głęboko w oczy. pierwsza moja reakcja to była, że fajnie, że w końcu jest szczęśliwy, uśmiechnęłam się i wróciłam do swoich obowiązków. Po godzinie ponownie otwoarzyłam tą stronę, popatrzałam na nich i pomyślałam, że ma racje - wygląd tej dziewczyny praktycznie niczym się nie różni od mojego i przecież to ja mogłabym być na jej miejscu i to właśnie jego trzymać za rękę.. wyglądali na takich szczęśliwych... Kurcze... nie że jestem na nich wściekła, życzę im szczęścia, ale cholernie zazdroszczę im tego szczęścia :( nie chodzi konkretnie o niego, tylko...? Dlaczego ja nadal nie potrafię się pozbierać po tym co między nami wydarzyło? Dlaczego nadal jestem sama? A on z uśmiechem na twarzy korzysta z życia :(( boże... ja chyba już nie znajdę kogoś takiego jak on ;( na wieki sama. wiem, że nie mogło się ułożyć między nami inaczej i że tak jest lepiej, ale ta pieprzona SAMOTNOŚĆ!!!!! Chcę faceta!!! ________________________ musiałam się komuś wygadać...

ale ile to jeszcze ma trwać?! :( mi naprawdę jest ciężko... :( od naszego rozstania minęło 7 miesięcy!

Gość nie martw się jeszcze się ułoż

boje się, że niedługo z tych 7 miesięcy zrobi się 7 lat... :( nie chcę być z nim tylko z kimś innym, kto obdarzy mnie miłością, ciepłem, zrozumieniem... ehhh.. :(