Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina35...

dorastałam w biednej rodzinie

Polecane posty

Gość ewelina35...

skończyłam liceum z najlepszym wynikiem, potem studia :-) teraz gardze biedakami :classic_cool: dorobiłam sie niezłej forsy:classic_cool: mam facetów kiedy tylko zapragne :classic_cool: i to nie śmierdzieli, ale facetów z klasą :classic_cool: rzygam na was nieudaczniczki :-P beczycie bo jakiś śmierdziel was rzucił :-0 nie macie nawet kasy żeby do niego zadzwonić i nadać od palantów :-0

Gość dziwadlo dziwadelko
nie sadz innych bo sądzona bedziesz.

Gość ewelina35...
dziwadlo, za biedna jesteś żeby ze mną rozmawiać :-P twój stary pewnie jeździ polonezem na gaz :-0 żenuła :-0

Gość lolipop pop pop
Co z tych facetow z klasa , zapominasz o jednej istotnej sprawie zyciu zawsze bedzie towazyszyc KUPA zarowno przy tobie jak i przy facetach z klasa.

Gość dziwadlo dziwadelko
mowisz tak bo przemawia przez ciebie ogromne rozgoryczenie i wielki znak zapytania dreczacy cie ktory wynika z pustki w twoim sercu. Dobrze byloby pogadac z toba o tym lecz nieda sie tego zrobic poniewaz jak sama wspomnialas moja bieda niedorownuje twej wynioslosci.

Gość ewelina35...
owszem, ale to zawsze będzie kupa z klasą :classic_cool: nie to co u was nieudacznicy :-P :-0 zarabiacie marne 1000 -1500 zł na które ja pracuje jeden dzień :-P żrecie chleb z pasztetem, podczas gdy ja oglądam was w telewizji i śmieje sie z was :-P

Gość ewelina35...
dziwadlo, co ty możesz wiedzieć o życiu? :-0 byłaś kiedyś w Paryżu, w NY, albo na Majorce? :-0 poza swoją wieś nie wychyliłaś swojego żydowskiego nosa :-0 wpisz w wyszukiwarce holiday i wtedy zrozumiesz czym jesteś :-P a jesteś nikim :-P

Gość ewelina35...
gówno wiesz :-0 jestem księgową w dużej międzynarodowej korporacji :classic_cool: główną księgową na Polske :classic_cool: chcieć to mieć lamusy

Gość ewelina35...
ale dlatego, że wlazłam 3 razy całemu zarządowi pod biurko :( tylko ciiiii....

Gość ewelina35...
i na chuj wam to podszywacze? :-D chleba z pasztetem do końca życia wam nie zazdroszcze :-P biedaki :-0 gardze wami :-0

Gość dziwadlo dziwadelko
spoko. lecz ja widze co innego, mysle ze prawda jest taka ;ja jem chlebek z maselkiem i zaraz uwale sie spac zeby na nastepny dzien pojsc do sklepu i znow kupic chlebek z maselkiem i cieszyc sie tym co mam, natomiast po tamtej stronie siedzi bogata i wyniosla dziewczyna a mimo to biedna zraniona z pustka w sercu szukajaca odskoczni dla zaspokojenia swego rozgoryczenia w biednym pustym serduszku na forach gdzie jej nigdy nie znajdzie nie znajdzie tego tym bardziej u facetow z klasa badz tez na wyspach kanaryjskich.Gardzenie biedniejszymi to zlosc powstala z ze zranionego serduszka.Jestes bogata i biedna w w inny sposob.zaprawde warto byloby z toba pogadac o sprawach ktorych nie poruszysz z facetami z klasa bo tam nie toleruje sie slabosci, uczuc i duchowosci a przedewszystkim slabosci. ale ide zaraz spac mimo ze ty mna gardzisz to ja toba nie bo jestes bardzo zraniona.Szkoda ze nie pogadamy o tym bo wlasnie dlatego ze mna gardzisz

Gość ewelina35...bo
bojowym krokiem, stepującego żółwia ninja, wybiegam radośnie ze swojego przytulnego pokoiku umiejscowionego na poddaszu szpitala psychiatrycznego. Następnie udaję się biegiem do zakładowej stołówki gdzie zakładam na głowę garnek i wygrywam, uderzając w niego łyżką, marsyliankę, plując nie połkniętymi tabletkami w przechodzących obok innych pensjonariuszy :classic_cool:

Gość ewelina35...
też ide spać :-0 do mojego wielkiego łóżka :-0 moi starzy nigdy mi nie zapewnili godnego życia :-0 gardze nimi :-0 gardze w ogóle popaprańcami którzy nie potrafią sobie w życiu poradzić :-0 dobranoc niedojebańcy

Gość dziwadlo dziwadelko
wiem ze ci smutno zraniona dziewczyno, duszenie w sobie niektorych rzeczy powoduje ze czlowiek eksploduje. zaprawde nie znajdziesz tu utulenia dla swego serduszka bo to niewlasciwe miejsce ani tu ani u innych burzuji za granicami.Chetnie bym cie przytulila lecz nikt cie nigdy nie przytuli gdy tym kims gardzisz

Gość my biedaki z kafe
też tobą gardzimy żegnamy cię po staropolsku: wypierdalaj bo jak już było napisane prowokować też trzeba umieć

Gość ewelina35...
prowokować też trzeba umieć? :-0 to po kiego chuja tyle odpowiedzi? :-0

Gość ewelina35...
połowę napisałam sama

Gość podniose bo warto
:classic_cool:

Gość los robles de saturata
wiesz,ze stracisz to bogactwo?Z taka pogarda dla innych-nigdy nie powinnas go miec.Nie zdajesz sobie nawet sprawy z tego,ze masz ta kase wlasnie dzieki tym pogardzanym,bo to na nich ja zarobilas.Z tego tytulu-kto madry i bogaty-ten normalny.Nie pogardza nikim,ale stara sie im tez polepszyc ich los,przez godziwe pensje.Ty zapewne placisz jak kluczyk-prawie nic.Zemsci sie to na tobie-zobaczysz.Taka pogarda nie pozostaje bez reakcji.

Gość los robles de saturata
a juz pogardzanie rodzicami-pozostawiam bez komentarza.

Gość ewelina35...
No dobra, tak naprawde to chłopak mnie zostawił i piszę takie tematy żeby zrobić przykrość innym bo sama cierpie. Poza tym mam okres buuuuuuuuuuuu

do autorki -baba ze wsi wyjdzie ale wies z baby nigdy !!! :classic_cool: 🖐️ :P

nie wiem ile zarabiasz ja nrazie mam 40 tys miesiecznie a od lipca70 tys wiec chyba ty jestes zlotko zerem dla mnie moglabym cie kupic

pamietaj nie ty jedna podrozujesz po siwecie i jesz kawior ..sa ludzie bogatsi i na pewno nie zadzieraja glowy jak ty ,wesz kto sie chwali ten kto nic nie ma i z gowna pochodzi

gejsza 88 ja nie zarabiam moj facet..;) ja siedze w domu wychowuje moje dzieciatko

Gość jesteś pasożytem
:-0

Gość Widać że
byłaś i jesteś biedą. Tylko biedacy tak popędzają w liceum, żeby wyrwać się ze swojej nory pełnej goryczy. Ktoś, kto jest we wszystkim najlepszy, nie jest dobry w niczym. Wyróżnij się w jakiejś dziedzinie, niech znajdę Twoje publikacje w sieci, to porozmawiamy. Być dobrym w liceum i na studiach, to przeciętność, która napawa dumą tylko tych bardzo ubogich. Nara!