Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiii

Kosmetyki firmy Euphora - ktoś zna?

Polecane posty

Gość wiii

Mam pytanie, czy któraś z Was może zna kosmetyki firmy Euphora? Chyba będę dziś zmuszona kupić ich puder bo nic lepszego chwilowo nie mam u mnie w mieście a dalej za samym pudrem nie opłaca mi się jechać i chciałam się zorientować czy można kupić czy lepiej poczekać. Znajoma mi polecała ale ona tam sprzedaje więc jej głos się nie liczy :p

polecam, mam puder cienie i fluid, fluid jest jedynym na rynku ktory nie wysusza moje skory ;d

Gość wiii
Hmmm, w takim razie się skuszę :) Tylko lepiej dobiorę kolor bo w piątek kupiłam puder z Miss Sporty tylko że za ciemny i teraz musze kupić następny :o Ale chociaż moja mamunia jest zadowolona bo ma puder za friko :)

Gość zle spalas pewnie.
to są podrobu sephory. cos jak ruby rose czyli uczulenie gwarantowane. jesli ktos ma wrazliwa cere

Gość wiii
No i było mi to pisać :p ja mam wrażliwą cerę :o Chyba się załamę :( Kupno pudru to dla mnie katorga, zawsze kupię zły :o a jak już dobrałam sobie super fajny to go teraz w sklepach znleźć nie mogę :o

Gość polecam max factora
a jesli masz mega wrazliwa cere to vichy ma bardzo fajne kompakty

Gość wiii
Niestety nie zarabiam jeszcze aż tyle i szukam czegoś co mnie nie zrujnuje finansowo....

Gość tooooooooooooooo
moze eris?

Gość wiii
Bardzo bym się cieszyła jak by mi się udało gdzieś kupić puder z Erisa, mam fluid, miałam tusz, tonik i jestem z tej firmy bardzo zadowolona, tyle że nie widziałam nigdy pudru z Erisa choć wiem że są...

Gość uupp

Gość vacek
euphory nie polecam moge dac tel do mojej panny ma kilka ich kosmetykow ktorej sam kupilem placze z hej