Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stukrotka

Gdzie zrobic nakładki do wybielania żębów?

Polecane posty

Gość stukrotka

Hej! Kupiłam sobie żel do wybielania zębów Opalescence. Brakuje mi nakładek do wybielania,mieszkam na wsi,nie mam nigdzie w okolicy protetyka.Czy jak kupie takie plastikowe formy to też mi sie równomiernie wybieli? czy w tym mozna spać?

Gość stukrotka
Nikt nie wie?

Gość ***akacyjka***
a ile kosztował ten zel?

Gość stukrotka
120 zł za 8 strzykawek Opalescence.

Gość stukrotka
Nie było nakładek,bo to jest profesjonalny żel do stosowania w gabinetach dentystycznych.Podobno super wybiela. Kupiłam ten żel u znajomej dentystki,lecz ona nie prowadzi wybielania w swoim gabinecie.Załatwiła ten zel specjalnie dla mnie.normalnie takie wybielanie kosztuje ok. 800 zł :O Nakładki nalezy wykonac u protetyka,ale u mnie owego nie ma.dlatego pomyslałam,że sobie kupie jakies takie termoutwardzalne za grosze na llegro.Tylko obawiam sie jak jest z jakośćią

Gość stukrotka
Słyszałam,że nie. Ale np.biała perła ma te aplikatory(nakładki). Ciekawe czy w tym mozna spać.bo ten mój żel powinno nakładać sie na noc.

na cała noc? mysle ze lepiej u protetyka, przeciesz przez noc on moze ci wyplynac, popazysz sobie usta albo sie zatrujesz, ja kiedys mialam wybielacz ale uzylam go tylko 2 razy i mial wlasnie taki ustnik jakby, to mi ten zel po 20 minutach mi palil dziasla, ale pewnie byl badziewny jakis.