Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galaah

Jak podpozadkowac sobie faceta??? tak zagrac zeby on zatanczyl nasze tango

Polecane posty

Gość Galaah

Gość Prowizorka
Kochac go i nie osaczac

Gość chłopiec
obciągać obciągać połykać i znowu obciągać, lizać po jajach i odbycie, brać do buzi aż po sam trzonek. I jest twój :)

Gość Galaah
i tu seks nie jest takim latwym szachrajstwem ...mam na mysle badrziej wyrafinowane czyny pochodzace z glowy!!!! ...ale zakladajc ze facet jest nie glupi i te kobiece sztuczi juz zna..

Gość Galaah
ale kochac ??? to zamalo..moze zapytam trafniej bedzie jak go rozkochac..???....tylko nie mowcie mi o seksie bo te sztuczki juz znam...

Gość Prowizorka
Trzeba MIEC W SOBIE TO "COS"

Gość Galaah
No ale zakladajc ze ja juz to mam w sobie bo facet jest mna zainteresowany a seks mamy kapitalny..co jeszcze jakies sztuczki

Gość Galaah
Moze podpowiem..chce go taak podkrecic zeby wymiekl zeby poczul wiekszy respekt i szacunek.. ze mnie nie zlamie, a ja tego dominanta sama swoja sila zdominuje!!! mam ambicje!

Kochaj go bez pamięci' Jak? Przecież to bardzo proste! Już nasze babcie uczyły, że: urodź i wychowaj mu dzieci, pilnuj ogniska domowego żeby się nie przypaliło, pierz, prasuj, gotuj sprzątaj... nie grzeb mu w rzeczach (...) "podaj mu piwo, kobieto..." opowiadaj koleżankom jaki z niego ogier i zaradny prawdziwy mężczyzna. Dam ci gwarancję na piśmie, że będzie za tobą szalał, owinięty wokół palca niczym obrączka. A po 11-te: niech ci związek lekkim będzie.