Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa praca

Jakie wynnagrodzenie na takim stanowisku ?

Polecane posty

Gość nowa praca

specjalista ds.administracji w bardzo duzym banku (z wieloletnim doswiadczeniem? ) mysle na poczatek 2500-3000 netto. Da sie ?

Gość eudajmonka
Cześć. Napisałaś/eś o tym niewiele. Skoro na początek ok. 3 tyś. zł.to pewnie dobrze,tak...dobrze. Jeżeli okres próbny Cię "złapał" to pewna jest w przyszłości ciekawsza płaca. Pozdrawiam.

Gość ciekawska ania
zależy w jakim mieście,np. w Lublinie na takim stanowisku na pewno tyle nie zarobisz.

Gość nowa praca
warszawa , i ja sie pytam ile mozna zarobic ? ;) bo ponizej 2500 na poczatek , to mi sie nie oplaca zmieniac pracy ,ktora mam teraz . Dlatego moze zle zadalam pytanie , powinno brzmiec "ile moge zarobic na takim stanowisku" ? (dosc sporo obowiazkow)

Gość eudajmonka
Jeżeli masz jakieś wątpliwości to szukaj porady u osób tam pracujących (bank) lub dokonaj analizy sytuacji. Dokładnie przemyśl .... jakie są możliwości awansu, czy jest możliwość podnoszenia kwalifikacji i doskonalenia zawodowego,czy są tam życzliwi ludzie.Jeżeli tak to nie ma się nad czym zastanawiać. Na początek myślę,że 2,5 - 3 tyś. to dobra oferta.

Gość nowa praca
na doglebne analizy i porady za bardzo nie mam czasu ... dzis zadzwonili, rozmowe mam miec jutro, dlatego szukam inormacji w necie.

Gość eudajmonka
Ok. Mogę życzyć Ci powodzenia?? Bo chyba już decyzja podjęta ...na tak. Teraz pozostanie Ci tylko zrobić pierwsze dobre wrażenie. Pamiętaj ! Zdecydowany uścisk dłoni. Wzrok skupiony na nim/niej i pewność siebie... nie za ostra i niezbyt zadarta głowa do góry,bo będziesz odebrana/ny za zarozumialca. Powodzenia.

Gość nowa praca
w rozmowach kwalifikacyjnych mam doswiadczenie ;) , ale dzieki za rady , no i "nie dziekuje" . czyli jednak nie dowiem sie ile mozna (realnie) zarobic na takim stanowisku w centrali banku ? :O

Gość eudajmonka
Ale z Ciebie uparciuch/ucha. Skąd możemy/mogę wiedzieć ile można na tym stanowisku zarobić ? Gdyby korespondował z Tobą przyszły pracodawca....to poinformowałby o możliwościach zarobkowych. Znam osoby pracujące na podobnych stanowiskach w mniejszym mieście woj.i zarabiają tyle, ile Ty podajesz.W stolicy moim zdaniem (jeżeli będziesz na stanowisku samodzielnym) powinno zarobić się ok. 4 tyś. Pracodawca wiedząc,że jesteś pracownikiem sumiennym,pracowitym i chcącym rozwijać się,zaoferuje nie mniejszą pensję niż 4 tyś. Myślę,że na jutrzejszym spotkaniu powinno z Twojej strony paść pytanie o możliwości rozwoju.Delikatnie możesz zapytać o to.Powodzenia

Gość soniaaaa
Zależy jeszcze jakie masz doswiadczenie w pracy i wyksztalcenie. 2,5 a 3,5 to róznica.

Gość nowa praca
mam 6-letnie doswiadczenie na bardzo zblizonym stanowisku (w sumie obecnie mam jeszcze wiecej obowiazkow, ale firma jest duzo mniejsza) , wykszt. wyzsze , skonczylam UW (studia menedzerskie na wydz. zarzadzania)

Gość to po zarzadzaniu mozna
byc spec.d.s admin?

Gość nowa praca
a dlaczego nie ? :) , mam w tym doswiadczenie , wiec spokojnie. zawsze pozniej moge zarzadzac dzialem administracji :D

Gość to po zarzadzaniu mozna
tak pytam bo mysle nad administracja:)

Gość fdgadh
😴