Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinka22

tak sie martwilam ze nie zajde w ciaze za tu sie udalo-

Polecane posty

Gość kalinka22

hej wam mam 22 latka i meza,bardzo chcielismy dziecko,ja tak sie balam ze bedziemy mieli problemy,w mediach itp wszedzie tak mowia ze co 3 malzenstwo amm problemy,bardzo sie martwilam,sprubowalismy w lutym i tu nic:-(bylam zalalmana\,myslalam sobie tak,czemu jedni rach iach i juz maja dziecko a innni tak mocno sie staraja,poszlam do lekarza,zrobil mi usg i powiedzial ze mam bardzo slaba owulacje alebo ejj w ogole nie mam,gdyz bylko bardzo malo pecherzykow owulacyjnych,wypisal mi luteine 50 koszt z recepta niecale 3 zl i kazal wziasc w 16 dzien cyklu i tak przez kolejne 10 dni wtedy byl moj 8 dzien cyklu,noi ja wzielam,pamietam bo byla to sobota,weekend,z mezem dalej prubowalismy,kiedy nadszedl 1 kwietnia dzien w ktorym powinnam dostac okres bylam przekonana ze znow sie nie udalo,mialam bol jajnikow i od 4 dni straszny bul piersi,myslalam a napewno dostane zaraz okres,zawsze mialam nieregularnie,cykle 34 dniowe 29 dniowe,mijal 1,2,3,4,5 a ja nadal myslalam ze spoznia mi sie okres,przyszla do nas moja szwagierka i powiedziala ze snily jej sie zeba u dzxiecka,to oznacza ze ktos w rodzinbie jest w ciazy,zeby bylo smiesznie juz 2 razu\y to sie u niej sprwadzilo,wiec ja na nastepny dzien rano zrobilam test,kiedy zobaczylam na nim 2 kreski nie moglam uwiezyc,bylam w niebo wzieta,na nastepny dzien zrobilam kolejny,tez 2 kreski,za 2 dni poszlam do lekarza ktory potwierdzil ciaze:-)bylam taka szczesliwa ze szok,dzis juz jest moj 10 tydzien.i juz nie mogesie doczekac mego malenstwa,oby bylo zdrowe,takze kobiety glowy do gory

Gość kalinka22
jestem bardzo szczesliwa jeszcze w tym roku zostane mma teraz nie moge sie doczekac kiedy poznam plec:-)marzy mi sie corka ale tak naparwde zrowie jest mi najwazniejsze,tydzien temu widzialam jak bo\ije serduszko u mego malenstwa to byla cudowna chwila

Gość no cóż należą się gratulacje
że tak udanie PRÓBOWALIŚCIE.