Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelajna cztery

czy któraś szyła suknię u małgorzaty Kurpiel? http//www.malgorzata-kurpiel.pl/

Polecane posty

Gość kijanka123123123
absolutnie okropne te suknie i to wszystkie szczerze, nie jestem wybredna, ale te w galerii na tej stronce sa paskudne, i strasznie pogrubiaja

Gość ewelajna cztery
dzięki, no to się tam nie wybiorę:)

ja również nie znalazłam w tych sukniach czegoś ciekawego

Gość ta co przytyla
ja szylam. maja bardzo duzy wybor. oprocz gotowych uszytych sukien, masz jeszcze do wgladu katalog, z ktorego mozesz sobie wybrac suknie. sa otwarci na propozycje. ja w mojej sukni troszke pozmienialam, troszke dodalam. i to nie prawda, ze pogrubiaja. ja nosze rozmiar 42 i mialam suknie uszyta tak, ze maskowala wszystkie moje mankamenty. moge szczerze polecic. zreszta w ich sklepie jest zawsze ruch, zawsze ciasno od klientow - a to o czyms swiadczy.

Gość poziomeczka87
Ja również polecam, byłam ostatnio w ich salonie w Wałbrzychu i Pani naprawdę świetnie doradza. Początkowo wybierałam inne suknie, ale te, które podobały mi się w katalogu, nie leżały na mnie dobrze :(. Pani doradziła mi taką, na którą sama bym nie zwróciła uwagi, ale gdy ją przymierzyłam, wyglądałam po prostu rewelacyjnie :). Podoba mi się u nich to, że każdą klientkę traktują indywidualnie i można dobrać zdobienia według gustu. Ja chciałam więcej koronek i Pani od razu wyciągnęła mi różne warianty do wyboru. Zaczekam jeszcze na kolekcję 2010, ale na pewno zamówię u nich :).