Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana modą

Do Polek mieszkających w uk!!!

Polecane posty

Gość zainteresowana modą

zacznijcie sie w koncu normalnie ubierac i przestańcie robic kretyński balejaż czy tipsy.adidasy czas wyrzucić, normalne spodnie kupić,a nie wycieruchy z Polski.macie mozliwosci,pracujecie chyba prawda?wydajcie parę funtow na coś zgodnego z brytyjska modą,bo jest o niebo lepsza niz polska wieś. pozdrawiam

Gość magda30***
smieszny jestes :D Polski zdecydowanie ladniej sie ubieraja,niz Brytyjki.Chyba masz zero gustu.To wlasnie te puste angielskie debilki chodza ubrane w worki i ocieka z ich cial tluszcz. nie wracaj tu,zalosny emigrancie.Pracuj dalej na zmywaku i liz angolom tylki:) niewyksztalcony nierobie,ktory z moda ma tyle wspolnego,co kaczynski z 180 wzrostu

Gość magda30***
smieszna*

Gość dfsgds
dokladnie, siedze w angli i co, brytyjskie pasztety nie wiedza nawet jak kolory laczyc a co dopiero jak sie ubierac!!! juz napewno pojde w ich slady buahhahaaa

Gość ja mam takie pytanie
czy masz jeszcze jakiś problem autorze topicu? porozmawiajmy o tym :classic_cool:

Jestem w Londynie od prawie roku i szczerze to autorka ma rację. Brytyjki mają zdecydowanie lepszy gust niż Polki. Podejrzewam, że po części to kwestia zarobków ale z drugiej strony... tutaj można rozpoznać Polkę po balejażu i \"wycierusach\" od Chińczyków :O A przecież zarabiają po \"londyńsku\"... :O

Na pocieszenie dodam, że Polki są oczywiście ładniejsze i mają lepsze figury :) Ale tipsy, tlenione, różnokolorowe włosy, solarium i tandetne ubrania mogłyby sobie darować.

Gość kate21.
dodam jeszcze ze lubie sobie polizac wyspiarskiego kutasa ustami:classic_cool:

Gość zainteresowana modą
dziekuje ze ktos sie ze mna zgodzil oczywiscie zostalam zaatakowana jakbym powiedziala ze wszystkie Polski sa brzydkie :O nie.powiedzialam tylko ze ubieraja sie jak wiesniary. acha na zmywaku nie robie,ale nawet te ktore na zmywaku pracuja stac na minimalnie lepsze odzienie :O

Gość w nieskończoność
lepsze odzienie gwarantowane w trumnie

hmm, po czesci masz racje, po czesci nie. jest masa poleczek, ktore ubieraja sie w strasznie tandetne ciuchy ale jest tez masa tych, ktore ubieraja sie o niebo, niebo, niebo lepoej niz brytyjki. wiec nie generalizuj.

Gość zarowno wsrod Polek i Brytyjek
sa bezguscia

Gość zainteresowana modą
tylko pytanie brzmi "dlaczego wsrod Polek tak wiele bezgusci"? mam znajoma od 3 lat w uk, w dalszym ciagu te same polskie ciuchy,te same cyganskie dlugie spodnice,te same chinskie bluzki...rece opadaja.dodam ze nie zarabia malo,nie ma zamiaru odkladac pieniedzy zeby kupic cos w pl....lubi zakupy,ale jak idzie...nic normalnego sobie nie kupi...

To w czym się chodzi to nie kwestia pieniędzy a gustu. Mam koleżankę, która zarabia 10.000 miesięcznie i może sobie pozwolic na buty za 1000 zł nawet, ale nie lubi, nie chce, jest skąpa. Czasem coś kupi drogiego na szczególne okazje, ale nigdy niejest to nic intersującego. Po prostu nie ma gustu i tyle. A poza tym co złego jest w balejażu. Ja nie podążam ślepo za modą i nie słucham Paula Gaultiera czy przereklamowanego fryzjera Czajkowskiego bo wyglądałabym bardzo śmiesznie. Nie wszystko co modne każdemu pasuje.

Gość zainteresowana modą
nie wszystko co modne kazdemu pasuje,ale z tego co aktualnie modne mozna wybrac to co lubimy i to w czym nam dobrze,prawda?

Moda modą ale niektóre rzeczy po prostu nie są w dobrym guście. Poza tym w dzisiejszych czasach można się ubrać za grosze i wyglądać bardzo dobrze a można też wyrzucić kasę na Chanel, Pradę i Diora i wyglądać tanio. To jest fakt, że to zależy od gustu.

Gość nie macie pojecia o czym
mowicie. caly czas czepiacie sie lasek ze zmywaka a nie jedna z nich wyglda swietnie. to nie miejsce pracy swidczy o guscie. albo sie ktos umie ubrac, albo nie i nie ma z tym nic wspolnego czy ktos pracuje w UK czy w Polsce. z reszta tylko Polki maja jakis kompleks na punkcie ubioru. w krajach zachdnich chodzi sie w czym chce, a w Stanach spodnie od pizamy w drodze na zakupy to codziennosc. tak wiec wiecej dystansu i swobody.

Gość Bo tylko w Polsce
i dla Polkaów trzeba być naj naj naj i potem to taki kraj pełny zakompleksionych ludzi, którzy wzajemnie sycza na siebie.

Gość zainteresowana modą
nie chodzi o to zeby byc idealnym i wygladac zgodnie z najnowszymi trendami,ale na litosc boska era adidasow nike etc juz dawno minela :O

Gość FacetzUK
Zgodze sie za autorka. Tu nie chodzi o pieniadze tez, jak ktos nie ma pieniedzi albo oszczedza to okay. Chodzi o to ze przewaznie Polke poznasz bo jest ubrana w bardzo czasne jeans i krotka kurte, zeby jej pupe bylo widac z daleka. I te Jeans to jeszcze bez kieszeni (dziewczyny wiedza o czym mowie tu) zeby kazdy czesc pupy bylo widac :) Nikt inny tak nie ubiera sie na codzien, chyba ze wychodzi do klubu nocnego. Moze to byc celowo ale jak juz kazdy zna ta gre to juz nie macie co probowac. Dlaczego Angielki tak nie ubieraja sie. Wiem ze polowe to za grube ale reszte to raczej ukrywaja to co maja. Nie odbierajcie to jako jakis atak na was.

Gość jupi aj
balejaz, tpisy, bazarkowe bluzeczki?? nie twoja sprawa, one to nosza, nie ty, wiec co sie czepiasz? a w ogóle ja tez przez 2 miesiace mieszkałam w Londynie, angielki w porównaniu z polkami sa bezguściami...i nie mówie tego dla tego, ze sama pochodze z Polski, tylko to prawda a autorce topiku cos sie w tyłku przewraca^^

Polkę najłatwiej poznać po tym, że interesuje ją jak ktoś inny jest ubrany i nie przepuszcza okazji, żeby kogoś skrytykować - Dzięki Bogu nie każda jest taka

Gość nie mam ani jednej
znajomej noszącej tipsy, utlenionej na blond, czy noszacej wycieruchy :o Musze im zajrzeć chyba w paszporty, bo jak nic france udają tylko, że są Polkami :o

Gość gbhwrbhrt
hahahahahahahahahahahaha dobry film ;)

Gość no iiii
jakies konkluzje? :D

Gość tak sobie eee223
a powiedzcie mi czemu sie uczepiliscie tak tej opalenizny, ja wiem ze macno zsolaryzowana dziewczyna wyglada bardzo brzydko, ale np na studniowke czy jakis bal w saloriach sa olbrzymie kolejki, nikt nie chce byc taki blady, wtedy widac wszystkie krostki, niedoskonalosci itd, a jak jest sie troche ciemniejszym to juz ladniej skora wyglada, przeciez jak sloneczko wychodzitez wszystkie kobietki sie rzucaja na nie zeby nie byc takim bialym:O

Gość tak sobie eee223
a co jest zlego w blond wlosach tez nie rozumiem, to jakis inny dziwny kolor? mi sie akurat podobaja takie wloski, zwlaszcza elegancko uczesane z grzyweczka lub bez, co to za roznica jaki kolor? na calym swiecie kobiety maluja wlosy na blond na czarno na brazowa wiec co jest takiego dziwnego w blond bo ja nie rozumiem ludzi:O

Gość tak sobie eee223
????????????????