Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość socjo-log

Ankieta odnośnie Naszej-Klasy

Polecane posty

Gość socjo-log

Prosze wszystkich chetnych o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej portalu Nasza-Klasa: ( Proszę skopiujcie posta i wklejcie jako odpowiedz do tematu z odpowiedziami) 1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp.. 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. Z góry dzieki! Informuję, iż odpowiedzi posłuzą do mojej pracy.

Gość socjo-log
pasam kozy w sandomierzu :)

Gość Kuraiko wylogowana
sypiam starym w norach :)

1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? sądzę, że mają wielu znajomych w kontaktach. 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? zależy od jej symetrycznosci i innych obłości. 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Widzę, że trafiłeś na mój profil. Fajny, co? :D 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Jeśli to symetryczna dziewoja, to popadam w melancholię... 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Turyści pełną gębą 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Pewnie jest ich zbyt dużo i nie mieszczą się na ekranie 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? jacys wykolejency... :classic_cool:🖐️

1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... że mająich więcej odemnie 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp... że mają wysoki poziom pewności siebie 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp... jak wyżej 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp... że korzystają z portalu tylko w podstawowym celu 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp... że mają sie czym pochwalić i czują taką potrzebę 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp... nic 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp... szukają znajomych z wyjazdów albo się chwalą osinięciami

Gość srafeteria.pl
a ja wygrałem życie zajeebiaste odpowiedzi :D szacun :classic_cool:🖐️

Prosze wszystkich chetnych o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej portalu Nasza-Klasa: ( Proszę skopiujcie posta i wklejcie jako odpowiedz do tematu z odpowiedziami) 1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... chca odnowić jak najwiecej kontaktow, albo leczą kompleksy z powodu braku znajomych w realu 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp.. że są nieodpowiedzialne, przeciez moze tu wejsc tak samo nasz szef ktory zastanawia się czy nas awansować;) albo ktokolwiek, a to psucie sobie opinii na własne życzenie. poza tym na pewno odważne, smiałe, bezpruderyjne 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. usiłują pokazać własną męskość, poza tym jw 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. nic szczególnego, raczej pozytywne rzeczy - są poważne, nie traktują n-k jako strony do lansowania siebie tylko zgodnie z przeznaczeniem - daja zdjecie zeby ktoś ich rozpoznał, i tyle 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. same zdjecia wakacji czy domu - że pragną aprobaty, krotko mowiac tez chca sie pochwalić; co do opisu - do Turcji nic nie mam, domek czy misiu - wymuszony infantylizm 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. ostrozne, nie chca byc rozpoznane przez kazdego, ale tez moze nieufne do internetu 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. skoro mają dodatkowy atut w swojej edukacji, chcą to podkreślić , na pewno jest tu też coś z chwalenia sie, mniej z integracji (raczej nie znajda znajomych np. z Austrii)

Gość Mam 79 lat i jestem dziewicą
1. chca sobie zrekompensować zbyt mała ilość znajomych////chcą dzięki temu zostać zauważeni przez innych użytkowników n-k 2.blachary, pomyliły n-k z redtube czy fotką 3.łatwe cepy (tzn. chcą wyrywać lachony w sposób równie prosty jak budowa cepa) :P 4. nie zalezy im na lansowaniu się 5. Pokazują, że z oferm klasowych, którymi byli, wyrośli na porządnych ludzi 6. traktują n-k jako portal społecznościowy, ale nie chcą zostać rozpoznani (z tej a tej klasy) - bo po klasach można kogoś zidentyfikować. 7. podnoszą se 'phrestiż'

1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? sa towarzyskie ,lubiane i nie maja trudnosci w nawiazywaniu kontaktow 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Sa ladne ,zalotne ,chca sie pochwalic swoja uroda a byc moze maja cicha nadzieje ze ktos sie nimi zainteresuje :P 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? No ba! chca pochwalic sie swoja muskulatura :D ale jak maja czym to ok ,ale jak nie maja to uuu...nie ma to jak za wyskie mniemanie o sobie :D 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Nie maja cyfrowki albo tylko na tym 1 zdejciu wyszly ok ,sa raczej wstydliwi i zakompleksieni 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? O takich nic nie mysle,opis to opis ,lepiej cs dunego napisac zeby ludzie mieli z czego sie smiac niz zostawic puste pole ;) 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Byc moze sie wstydza tego ze szkola nie byla dosc dobra aby sie chwalic ;) 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Mja ambicje,chca sie doksztalcac itp itd . Napisalambym duzo wiecej ale teraz nie mam weny :O

1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... to zależy. jesli ci znajomi to normalne profile normalnych ludzi, to mysle, ze po prostu ktos ma sporo znajomych, ktorzy takze siedza na naszej klasie. ale jesli polowa tych "znajomych" to jakies pseudoprofile typu "miś uszatek", "fani miasta Kielce", "kibice Legii", "wszystkie kaśki i kasiule" itd., to uwazam, ze ktos probuje sie dowartosciowac cyferka, ze niby taki popularny... 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp.. debilne malolaty z przerostem mniemania o sobie. 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. wlasciwie nic, nie robi to na mnie wrazenia. 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. skromne osoby, moze uwazaja sie za niefotogeniczne, w kazdym razie przynajmniej sie nie lansuja. 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. widocznie mialy nudne i szare dziecinstwo, nie mialy powodzenia u plci przeciwnej za czasow szkolnych, wiec teraz chca wszystkim (a zwlaszcza sobie) pokazac, jakie maja kolorowe zycie i jaka wspaniala milosc napotkali. 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. jesli jednoczesnie ukrywaja wiek, to po prostu nie chca, aby inni widzieli ile maja lat (po szkole chociazby podstawowej latwo to poznac przeciez). jesli nie chodzi o wiek, to nie wiem, o co chodzi. moze ktos chodzil do szkoly, ktora ma kiepska opinie? 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. chca sobie podniesc liczbe szkol widniejacych w profilu. troche snobistyczne.

przerabane na naszej klasie maja nauczyciele - obecni uczniowie, nauczyciele wspoluczacy, byli uczniowie, ich koledzy i kolezanki :o

1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? maja wielu znajomych 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? wyginaja cialo smialo 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? geje! chyba ze to o moim profilu mowa, to nie ma w tym nic zlego 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? ze maja 1 zdjecie 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? byli w turcji w 2008, maja domek, misia... 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? nie obchodzi mnie to, tak jak cala ta ankieta ale mi sie nudzi :D 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? co za roznica jaka szkola, jak chodza, a portal do tego sluzy to niech wpisuja...

Gość bracie
bliźniaku!! :classic_cool:

Gość socjo-log
Dzięki bardzo za wpisy, i proszę również innych ochotników o jej wypełnienie.

Gość koleżanka75
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... unikam, to osoby idące na ilość nie jakość znajomych 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp.. niesmaczne, wyzywające, pomyliły portal NK z erotycznym 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. niesmaczni, zbyt wybujałe ego 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. pewni siebie, nie muszą się eksponować, wychodzą z założenia, że "zainteresowani" poznają 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. to osoby, które ciężko przechodziły szkołę 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. całkiem naturalna ochrona danych 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. nie znam takich osób

Gość dzieki naszej klasie
sa nowe propozycje tematow prac dyplomowych :P 1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... mysle, ze albo ma duzo znajomych (jak moj brat) albo szpanuje i dodaje ich jak najwuiecej, zeby sie moc pochwalic przed innymi (jak moj kolega) 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp... Zalezy jakie pozy. Jesli takie malo przyzwoite to mysle, ze pomylily portale ;) 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp... Ze chca sie pochwalic kaloryferkiem na brzuchu (jak moj brat ;) ) 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. Nie odpowiem, bo ja tak mam :D 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. W sumie to nic nie sadze. No podpis pod zdjeciem, co mozna sadzic ;) 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. Mysle, ze nie chca by osoby postronne widzialy ich prywatne dane :) 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. Z nudow...? ;) Z góry dzieki! Informuję, iż odpowiedzi posłuzą do mojej pracy.

Gość KOBIETKA WESOŁA
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp. Lubią pisać, , nudzą się, zabrakło w zyciu prawdziwych przyjaciół. 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp. Prezentują wdzięki... coś trzeba pokazać, a rozumem tam nie zabłysną. 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp. Niedowartościowani, szukający okazji na jakąś znajomość, koguciki, lewusy intelektualne. 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp. Zdjęcie stare... wspominają z sentymentem młodość, przypominają się z dawnych czasów. Nowe zdjęcie - wybrali najlepsze, nie mają nic pod ręką innego, nie potrafią przenieść zdjęcia na komp. 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp. Wycieczki zagraniczne, chwalenie się dorobkiem - nie zdziwiłam się, patrząc na osoby, które to robią, niczego innego po nich się nie spodziewałam... szkoda mi ich. Zdjęcia typu "mój Miś", zakochane, chore na miłość, chwalące się tym co zdobyły, czasami świadczy to dobrym związku, ale... najczęściej o niedowartościowaniu, niestety. 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp. Wstydzą się, że gdzieś nie zdali, oblali, nie byli lubiani, słabe szkoły. 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp. Żart lub niedowartościowanie, zależy od człowieka. Ha! Sama zlikwidowałam swój profil i założyłam taki lewy... jestem teraz kwiatem i oglądam zdjęcia znajomych. Z góry dzieki! Informuję, iż odpowiedzi posłuzą do mojej pracy.

1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp...Kolekcjonerzy 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp..Swędzi 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp...Te chińskie ti szerty teraz taaaakie drogie 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. Minimalizm w modzie 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp...Pies też zaznacza terytorium 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp...Ludzie bez szkoły 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp... Gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie

Gość pinezka_*
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... sadze ze zbieraja "pokemony" jak dzieci nalepki. 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp.. pomylily portal z fotka, sympatia, czy czym tam jeszcze;] 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. zakompleksieni, szukaja partnerek;] 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. jezeli jest w miare aktualne to chyba wlasnie o to chodzi zeby byc rozpoznawalnym 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. chca sie podzielic z reszta czescia swojego zycia, pochwalic sie 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. dzialanie bezcelowe biorac pod uwage zadanie "Naszej-klasy" chodzi o to zeby odnalezc znajomych ze szkoly.. 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. te ktore zapisuja sie do zagranicznych i tam chodza lub chodzily sa ok, tworzenie profili szkol ktorych nie ma mnie smieszy;]

1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... sadze ze zbieraja \"pokemony\" jak dzieci nalepki. 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp.. pomylily portal z fotka, sympatia, czy czym tam jeszcze;] 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. zakompleksieni, szukaja partnerek;] 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. jezeli jest w miare aktualne to chyba wlasnie o to chodzi zeby byc rozpoznawalnym 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. chca sie podzielic z reszta czescia swojego zycia, pochwalic sie 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. dzialanie bezcelowe biorac pod uwage zadanie \"Naszej-klasy\" chodzi o to zeby odnalezc znajomych ze szkoly.. 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. te ktore zapisuja sie do zagranicznych i tam chodza lub chodzily sa ok, tworzenie profili szkol ktorych nie ma mnie smieszy;]

Gość ekonomistka od siedmiu boleści
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Przynajmniej tu są "lepsi" od innych, najprawdopodobniej w rzeczywistości znajomych zbyt dużo nie mają 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Lansik, pozerstwo, głupota 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? j.w. 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Traktują ten portal faktycznie jako miejsce, gdzie można odnowić kontakty i umieszczają zdjęcie tylko w celu "rozpoznawalności" 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Chęć dowartościowania się, najczęściej piszą tak osoby, które chodząc do szkoły nie miały się czym pochwalić 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? a) Pozostawienie sobie pewnego "marginesu" anonimowości - informacje o szkole mogą dać wiele innych informacji b) wstyd - jeśli ktoś dla przykładu miał "długą ścieżkę edukacji" - zawodówka, potem technikum po szkole zawodowej i może dalej studia, to ta zawodówka niekoniecznie jest do "pokazania" przed kolegami ze studiów 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? snobizm

Gość Pysia Domisia
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Chcą zaszpanować jacy są popularni, no i w większości zapraszają kogo popadnie, bo liczy się ilość (a to, że zna się kogoś z widzenia to inna sprawa...) 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Patrzcie jak wypiękniałam. No ale w sumie każdy się wypina by dobrze wyglądać 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Szpanują klatą hehe. 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Hm, po co więcej, jedno wystarczy by zidentyfikować osobę. 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Chwalimy się, że coś osiągneliśmy w życiu. 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Nie chcą być utożsmiane z osobami, za które były postrzegane w latach szkolnych. 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? No, a ja chodzę do Oxfordu, ale tylko po śniadaniu. Jak ktoś ma potrzebę pisać o swoim dobrobycie, o szkołach cudnych, o tym że lubi czesia, wolny kraj. No ale to debilizm wg mnie

Gość wiatrakWZ
czemu wielu z was sadzi, ze jak ktos zamieszcza jedno zdjecie, to pewnie jest malo pewny siebie, albo uwaza sie za malo fotogenicznego? :o toz to nie fotka.pl, chociaz powoli n-s sie do niego zbliza.

1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... pewnie większość z nich ledwo znają 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp... lansują się 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp... jak wyżej 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp... traktują nk z dystansem 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp... niewiele osiągneli i chwalą się byle czym 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp... nie chcą żeby ich znaleziono 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp... wywyższają się

Gość mała kluseczka
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... że chcą udowodnić jacy są niby ważni 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp.. Pustaki 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. Pustaki (tylko męskie) 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. Są ok. bo po co więcej zdjęć 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. Chwalipięty którzy tylko tyle mają do zaoferowania 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. Bez sensu zapisywać sie do NK i ukrywać szkoły 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. Jeszcze się nie spotkałam z czymś takim więc nic nie sądze

Gość GEJSZA8
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp. Ze sa lubiani i "popularni" a po przejrzeniu tych znajomych srtwierdzam ze to tylko pozory bo wiekszasc tych znajomych to jakies ciotki i wujki albo gowniarzeria z osiedla .Wyscig szczurow :-0 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp.. ze chca pokazac jakie sa piekne i smiale i mysla ze jak ktos zobaczy te foty to peknie z zachwytu i zazdrosci tymczasem co druga panna staje sie obiektem smiechu i wytykania palcami za takie foty bo zazwyczaj sa wrecz zabawne:classic_cool: 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. Ze mysla ze laski poleca na to jak pies na kielbase ,albo kumple pekna z zazdrosc bo pewnie mniej koksuja :D 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. Ze sa skromne,albo ze maja tylko jedno zdjecie a na innych wyszli chujowo :P 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. Ze obwieszczaja wszem i wobec gdzie nie byli i czego to nie maja :-0 a jak domek maja fajny i misia fajnego to zazdrosc mnie zrera :-0 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. ze nie chodzili do zadnych szkol :classic_cool: 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. Ze wyzej sraja niz dupe maja i kompletnie ich pokrecilo :-0

Gość GEJSZA8
nieprawda :o

Gość fdg nuj6fhyygmumujkhjkkh
Prosze wszystkich chetnych o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej portalu Nasza-Klasa: ( Proszę skopiujcie posta i wklejcie jako odpowiedz do tematu z odpowiedziami) 1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp. ci malo popularni-ze zpaisuja kazdego, nawet tego kogo raz w zyciu widzieli zeby bylo ze znaja duzo osob, ci popularni-poprostu maja tyle znajomych, ci glupi-zapisuja do znajomych wszystkie osoby z ktorymi chodzili do klas-nie wiem po kiego chuja? 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp..sa idiotkami, niech sobie takie zdjecia zamieszczaja na fotce a nie n-k, gdzie potem sie za nich musi rodzina wstydzic:O mysla ze sa zajebiste a nie sa. zadna moja normalna znajoma nie zamiescila takich zdjec. te laski sa glupie. 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. to samo co wyzej. poza tmy uwazaja ze maja super cialo, sa pewni siebie. rownez uwazam ze to nie portal by przentowac swoje cialo. 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp. maja kompleksy, nie sa pewni swojej wartosci(tej fizycznej), uwazaja ze sa niefotogeniczni. najchetniej nie zamiescli by w ogole zdjecia ale im glupio bo wiekszosc ma i potem im pisze czemu nie daje zdjcia itp. 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.sa durni, kogo to interesja, chca sie pochwalic ze im sie dobrze powodzi, o misiach nie wspomne-dziecinada. 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.wstydza sie gdzie chodzili, moze nie poszli na studia lub skonczyli zawodowke. a moze nie chca zeby inne osoby ktore ogladaja ich profil wlazili na profil szkoly i ogladali zdjecia klasowe czy czytali forum 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp..nic, mysle ze chodizli do tych szkol i fajnie. mysle ze maja ciekawe doswiadczenia