Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość night and day

swedzi mnie wejscie do pochwy!

Polecane posty

Gość night and day

od kilku dni swedzi mnie tylkoi wylacznie wejscie do pochwy grzybica? zap. bakter.? co to moze byc bo sie martwie? bylam wczorajn na posiewie z pochwy ale jeszcze musze czekac tydz na wyniki...

Gość agatka8777
moze musisz prac majtki w platkach mydlanych ;)

Gość a pochwa ma wejscie
???

Gość koleżanka75
najpewniej grzybica swędzenie, pojawienie się białego śluzu, często grudkowatego, potem swędzenie cewki moczowej i całego sromu, opuchnięcie warg sromowych itd. Jeżeli po kolei będą się pojawiać te problemy to czym prędzej do ginekologa. Tymczasem kup płyn ginekologiczny Lactacyd Femina w aptece i stosuj według informacji na ulotce.

Gość agatka8777
tez tak mialam kiedys jak poprzedniczka opisuje ale okazalo sie to odpazenie i dostalam na to masc triderm bardziej dermatologiczna i tak jak mowilam platki mydlane i podmywanie sie rumiankiem. po tygodniu wszystko wrocilo do normy ;)

Gość agatka8777
na pewno to nic powaznego .. najgorzej skonczy sie na antybiotyku:)

Gość nigdht and day
wiem wiem ale zanim sie doczekam wyniku posiewu to zwariuje smaruje sie clotrimazolem zew. musi byc dobrze pytam o to bo moze ktoras tak miala i wie od czego...

Gość Ifyouwant
Swędzi mnie wejscie do pochwy, nie mam zadnych krostek ani nic, tylko czerwone, spuchnięte, co to moze byc..? i jak sobie z tym poradzic bez wizyty u ginekologa..?

Gość gargamelowa
to moze byc albo alergia albo infekcja wez napij sie wapna, podmywaj sie lactacydem, smaruj clotrimazolem (jezeli nie bedzie pomagac, to np. alantanem) i lykaj lacibios femina (w razie jakby to byl poczatek infekcji)