Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

początkująca czarodziejka

czary mary !!! abara kadabra !!!

Polecane posty

By przykuć jego (jej) uwagę [Czar miłosny] Potrzebne przedmioty: białe ścierka różowa świeca pióro i papier Wyczyść swój telefon kawałkiem białej ścierki. Zapal świece i rozmyślaj o osobie która chciałabyś by do zadzwoniła do ciebie. Zapisz jego (jej) imię osiem razy na papierze i wypowiedz zaklęcie: Boginio Salino, usłysz mą prośbę skieruj myśli mego kochanka (mej kochanki) ku mnie. Trzymaj papier obok telefonu przez około miesiąc.

Gość też jakiś czas temu zaczełam
sie interesować wróżeniem z kart klasycznych ale narazie to poczatki. może masz jakies dla mnie razy? a może mi powróżysz jak chcesz poćwiczyć a nie mam na kim?

Gość magik garncarz
HOKUS POKUS...czary mary Twoja stara to Twój stary:D

a z kart klasycznych umiesz wróżyc? podobno tarot jest niebezpieczny, co o tym sadzisz? ja mialam ochote kupic sobie talie ale jakos sie boje. a trudno jest sie tego nauczyc?

Gość początkujaca czarodziejka
chciałam tarota nauczyć sie 10 lat temu, ale też zaczełam sie go bać. W tej chwili wiem że jestem na tyle dojrzała i swadoma tego co robie,że ta bariera zanika. Wiem że jestem juz gotowa aby stawiać tarota. do tego należy dojrzeć. Wiem że tarot jest niebezpieczny ale tylko dla tych którzy go nieumiejętnie stosują.

Gość tak_taka prawda.
Magia prowadzi do szatana.

początkująca czarodziejko jakiś czas temu pytałąś sie czy można w niedziele wróżyć? ja słyszałam, ze najlepiej w piątki(na miłość) i wtorki(na pieniądze, prace)

ja nie widze nic złego w tym, a wrecz przeciwnie- wróżby moga pomoc człowiekowi który ma powazny problem i nie wi jak z niego wybrnac

jeśli chodzi o moją osobę to tarot bardzo mi pomógł w zyciu. dzieki tarotowi podjełam decyzję aby przeprowadzić sie 400 km do innego miasta i walczyć o miłość która wg mnie nie miała szans. gdyby nie tarot nie podjełabym takiej decyzji i nie wiem czy byłabym teraz taka szcześliwa jak jestem teraz :D

no to tylko pogratulować. a sama sobie go stawiałaś? jak myślisz można sobie samemu stawiać karty?

A jak ktoś nie ma swojego telefonu, to może wyczyścić taki z budki telefonicznej? :D

Gość początkująca czarownica
stawiały mi różne wróżki, sobie też mozna postawić tylko trzeba potrafić. Ja jeszcze nie potrafie ale ucze sie i to jest długa droga. Jak chcesz to odezwij sie na maila (ruda-kitka3@wp.pl) to dam namiar na bardzo dobrą tarocistkę, która mi pomogła. Wczesniej spomniałas o tym że pytałam sie o czary w niedzielę. Tarota nie stawia sie w niedzielę tak samo i inne wrózby, ale można wypowiadać magiczne zaklecia:)

do Morgaine -> jasne że możesz wyczyścic ten z budki telefonicznej, tylko bedziesz problem miała bo jak pójdziesz do pracy albo po zakupy i ON zadzwoni a Ciebie tam nie bedzie, a nosić taki telefon i taką budke to troche problem :)

Gość opopop
zaklecia? hm... wierzysz w to? sprawdzają się? próbowałaś?