Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskas

plamienie międzymiesiączkowe

Polecane posty

Gość kaskas

Drugi miesiąc z rzędu mam plamienie międzymiesiączkow Dzis zaczelo sie w 10 dc , a w zeszlym miesiacu mialam od 14dc d 18 dc. Bylam u ginekologa i powiedzial ze wszystko jest ok Dal mi metronidazol dopochwowy na stan zapalny ktory wykazala cytologia. No i teraz znowu... Mowil tez ze to moze byc fizjologia ale nigdy tak nie mialam ( mam 37 lat) Zauwazylam ze te plamienia pojawiaja sie po CLOTRIMAZOLUM w globulce Nie wiem czy to zbieg okolicznosci ale w zeszlym miesiacu pojawily sie rano po uzyciu tego leku i dzis tez...

Gość kaskas
up

moga to byc plamienia okolo owulacyjne lub zaburzenia hormonalne

Gość kaskas uwazaj
i idz na usg,u mnie takie plamienia okazały się rozrostem endometrium i malenkim polipem--niebawem bede łyzeczkowana;(

Gość kaskas
mialam usg w zeszlym miesiacu i ok wszystko lekarz powiedzial ze to albo fizjologiczne sprawy czyli natura albo zapalenie i dal mi metronidazol dopochwowy no i teraz tylko plamienie bylo z godzine i juz A dzien wczesniej bol jajnika co wskazuje na owulacje Ale nigdy nie mialam plamienia w te dni

Gość pati861
hej. Mam pytanko,od jakiegoś czasu zdarzaja mi się plamienia koloru ni to brazowego ni czerwonego,nie są one duże i zdarzają się przeważnie pod wieczór. Od dwóch miesięcy nie biorę już tabletek antykoncepcyjnych(stosując je nie miałam żadnych problemów). Czy miała któras z Was podobny problem,co to może być? Z góry dziekuje za pomoc:)