Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja.25.

ZAPYTAM BO JESTEŚCIE KOCHANII NA PEWNO PODPOWIECIE.

Polecane posty

Wiem, że ten temat jest po raz setny, ale zapytam. Chodzi o Komunię. Zostałam zaproszona jako osoba towarzysząca brata ciotecznego Komunistki, czyli tak na prawdę jestem \"nikim\" dla niej:) Ale... ja nie wyobrażam sobie iść bez prezentu. Nie chodzi mi teraz o cenę bo myślę, że 100zł to będzie akurat, ale podpowiedzcie jakąś konkretną rzecz. Pliiiiiiiis:P

Pogadaj z partnerem , może kupicie coś razem? A jeśli nie to myśle ,że kwiatki itp. w zupełności wystarczą.

Tzn. ja wiem, że to jest dziewczynka mieszkająca na wsi i nie należą oni do najbogatszych dlatego jestem chętna kupić coś więcej niż kwiatki - na prawdę to nie jest problem. Tylko dawno nie miałam do czynienia z 8 letnimi dziewczynkami i niewiem czym się bawią:) Nie chciałabym kupować czegoś poważnego - typu aparat, DVD, mp3 itp. bo uważam, że on tego są rodzice chrzestni ( :P ) i bliższa rodzina (a poza tym uważam, że to nie wiek na takie prezenty). Więc jakiś zakres jest - tylko co konkretnie?:D

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
książka uniwersalny prezent ani za drogi, ani za tani

Gość lololakia
a może coś ze srebra, łańcuszek albo kolczyki ?

Gość kolczyki beda ok

popieram mp3 bądż 4.skoro w domu nie przelewa się niech dzieciak ma coś fajnego,co do wieku to akurat,w tym wieku dzieciaki mają komórki i całe mnóstko gadżetów.

Gość lololakia
wredne podszywy :p

Gość no to faktycznie
dawno nie mialas doczynienia z takimi osobkami :) mysle ze mp4,jakas gra komputerowa badz program-ksiazke do obróbki zdjec...

Gość kolczyki beda ok
a wiesz czym sie mała intereseuje ? może jakas tematyczna książka albo cos co jej sie do szkoły przyda np. do nauki języków obcych albo encyklopedia

Dziewczynka z domu w ktorym \"cie nie przelewa\" zapewne ucieszylaby sie z modnego fajnego ubranka, ale tu musisz znac rozmiar. Moze jaks fajna zabawka, taka modna i na czasie;). Ksiazki, niby fajne, ale czy uciesza dziecko?

Gość ejbisi
No coo wy.............. Lepiej idź do sklepu z zabawkami i tam Ci coś doradzą. Żadne tam mp4, dajcie spokój :| Jak bym była małą dziewczynką to chciałabym np taki zestaw do robienia biżuterii dla dzieci, KENA albo coś w tym stylu.

Kurde to to nad czym ja myślałam okazuje się, że małe dziewczynki się nie bawią?:P Myślałam o jakiejś lalce (Barbie oczywiście) może z jakimiś akcesoriami. Ewentualnie rolki albo hulajnoga. Źle myślę? Kurde dobrze, że się zapytałam bo popełniłabym gafę:)

ejbisi: no właśnie mnie też się wydaje, że coś kolorowego i użytkowego - zajmującego czas:) Mp4 zanim nauczy się obsługiwać to jej się znudzi, a książka... hmm no cóż, zmuś tu dziecko do czytania:P

myślę ze te mp3 to beznadziejny pomysł zwazając ze to dziecko moze nie miec komputera a co za tym idzie nie bedzie moglo sobie piosenek wgrywac.. kolczyki beda ok mysle tym bardziej ze zlote mozna juz dostac w granicach 100 zlotych:) ale srebrne tez bylyby ok:)

Ja myślę, że jakiś fajny modny ciuszek byłby ok, albo może jakiś srebrny komplecik, książka-myślę że to za poważny prezent, mp3, mp4 itp.-tak jak ktoś zauważył wcześniej na pewno ktoś też wpadnie na taki pomysł a po co komu dwie mp3 czy dwa telefony komórkowe?

nooo rolki to jest coś!! świetny pomysł moim zdaniem tym bardziej ze robi sie sliczna pogoda i widze ze dzieciaki znow szaleja za rolkami :) moja siora np ma 8 lat i bardzo lubi jezdzic na rolkach:)

Gość hfdjsgdfsgd
a ja zawsze chciałąm rolki dostać ! no i nie dostałam :( mam 20 lat ... 11 lat temu najbardziej ucieszyłam sie z aparatu fotograficznego :P

albo mozesz kupic jakieś interaktywne zwierzątko :) są juz takie fajne psy czy jakies tam inne za 100 złotych:)

Gość hfdjsgdfsgd
kup jej te rolki na wsi duzego ruchu nie ma no i bedzie miała radoche :P

NAPISZĘ DUŻYMI LITERAMI, ŻEBY SIĘ WYRÓŻNIĆ (NIE KRZYCZĘ - ŻEBY NI EBYŁO:P ). MYŚLĘ, ŻE ZOSTAŁABYM PRZY TYCH ROLKACH - TYLKO JAK JA SIĘ DOWIEM CZY JUŻ ICH NIE MA:O :D ZOBACZCIE ZNALAZŁAM TAKIE: http://www.allegro.pl/item360376168_rolki_kask_ochraniacze_zestaw_w_plecaku_.html CO MYŚLICIE? NAWET MOGĘ NIEDOKŁADNIE TRAFIĆ W ROZMIAR BO MAJĄ REGULACJĘ:P A TAK APROPOS TO JAKI ROZMIAR BUTA MAJĄ 8-LETNIE DZIEWCZYNKI? - MNIEJ WIĘCEJ.

Gość ejbisi
Wszyscy kupują złote kolczyki, a potem rodzice i tak nie pozwalają dzieciom im nosić bo jeszcze zgubią - i co za przyjemność z takiego prezentu. Ubrania też nie kupuj, dzieci w tym wieku nie obchodzi jeszcze moda.

Gość ROLKI TO DOBRY POMYSL
ALBO ROWER

Gość skoro to Komunia
to może Pismo Święte, różaniec, jakiś ciekawy modlitewnik, łańcuszek z medalikiem, krucyfiks, książka dot. religijności .... albo płyta...

noo te rolki calkiem super są no a takie dziewczunki mogą mieć 30 rozmiar albo troszke wiecej:) takie z regulacja sa najlepsze:)