Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiSsP.

Angielski - pomocy. Prosba w sprawdzeniu krótkiego tłumaczenia.

Polecane posty

Gość MiSsP.

Dear Mr, I'm writing to you because I'd like to ask how further treatment of my wrist is going to look like? I have cast put on my hand and I don't feel pain when I move my fingers, anymore. I'd like to sign up for a visit in order to set for how long I have to wear the cast and future rehabilitation.Lately wearing the cast is very inconvenient. I hope that my treatment will go smoothly. I look forward to hearing from you.

Gość MiSsP.
tu jest tlumaczenie na polski. Szanowny panie doktorze. Piszę z zapytaniem jakby miało przebiegać leczenie mojego nadgarstka. Mam założony gips na rękę i nie odczuwam już bólu przy poruszaniu palcami. Chciałabym umówić sie na wizytę lekarską. W celu uzgodnienia do kiedy będę musiała nosić gips i dalszej rehabilitacji ręki. Noszenie gipsu jest juz bardzo uciążliwe i nie wygodne. Mam nadzieję że moje leczenie przebiegnie sprawnie i szybko. Proszę o szybką odpowiedź. z poważaniem.... Pomozcie mi, prosze, napisac jakas sensowna odpowiedz na te pytania od lekarza..

Gość MiSsP.
prosze..

Gość MiSsP.
upup

Gość nikt nie pomoże

Gość ja bym ci pomogla ale ang nie
umiem 🖐️

Gość tak na szybko to bedzie
Dear Doctor, i am writing to you to find out how the treatment of my wrist is likely to look like. I currently have my hand plastered so I do not feel the pain when moving my fingers. I would like to make an appointment with you in order to know more details about my treatment and subsequent rehabilitation. The plaster on my hand is a bit of a nuissance and proves to be quite uncomfortable. I hope that the treatment will be quick and straightforward. I will be grateful for your quick response. Yours sincerely