Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glover raid

Jak kobieta wykazuje inicjatywę to nigdy nie jest sama !

Polecane posty

Gość glover raid

taka prawda widzę po koleżankach, te co tylko czekają na krok faceta a nie są jakoś zjawiskowo ładne to są same, a te co potrafią same zrobić pierwszy krok to zawsze mają faceta, nawet jak się rozstaną to 2 miesiące i mają nowego, a tamte " dumne" tylko narzekają na facetów i beczą, że same

Gość niewidzialna ...
nieprawda!!! atrakcyjne jest to co nieosiagalne

Gość glover raid
tak sobie tłumacz

Gość dejot
kobiety nie chcą przyjąć tego do wiadomości bo tak im wygodnie !

Gość inna ja
a dlaczego mężczyźni mają tak mało inicjatywy?

Gość dejot
przez was , nie umieliście docenić tego, że nic nie musiałyście robić ! chamskie teksty do facetów którzy wam się nie podobają to norma, do tego z koleżankami zgryuwacie Bóg wie kogo...no to teraz macie...już nie wystarczy się wypacynkować !

Gość inna ja
eee tam, Panowie, traficie jeszcze na fajne kobietki :) a w kwestii tematu: ja wykazuję inicjatywę i mogłabym już kilka razy nawiązać związek. Ale mi się wciąż wydaje, że to nie TO, nie czuję tego.

Gość zgadzam się z Tobą w pełni
Autorze topiku. Ale niestety wniosek tego topiku sam się nasuwa. Współczesnie rolę płci odwróciły się. Dziś to kobiety zdobywają a faceci są jak te księżniczki na wieży, które nic nie robią. Jedyne co mogą zaoferować to ruchanie.

Gość a ja nie umiem wykazać
inicjatywy nie dlatego, że jestem zarozumiała, tylko dlatego, że cholernie nieśmiała w stosunku do płci przeciwnej. I co? I Wasza teoria leży i kwiczy. :O

Gość inna ja
e nie nie na pewno nie jest tak drastycznie. Panowie sa po prostu troszkę słabsi, ale jak da się im szansę, ośmieli troszkę, to się na pewno otworzą. Ja tam wierzę w mężczyzn :)

Gość bo to zwykłe cioty
albo tak samo są dumni i czekają aż któraś ich poderwie. Ale co to za faceci ? Żałosne.

Gość jasne może mamy
jeszcze klękać przed wami i składać pokłony. Skoro facet ma mnie w dupie to dlaczego ja mam za nim latać ? Może nie jestem w jego typie. To po co mam się narzucać ? To wszystko to nie takie proste jak piszesz. Całą odpowiedzialnośc zwalasz na kobiety a prawda jest taka że 99% ludzi niezaleznie od płci to zwyczajnie już kogoś ma więc takie coś o czym ty piszesz to chyba jakieś ewenementy. A Ci samotni to są bardzo nieliczni i to raczej wynika z nieśmiałości i braku akceptacji samych siebie z problemów z nawiązywaniem nowych znajomości lub z jakichś innych odchyleń. Ogół społeczeństwa nie ma z tym problemu. Coś ty się tak uwziął na te rzekome dumne laski ? Nawet jeśli jeden taki przypadek na 1000 to nie uważasz że to trochę głupie żeby dziewczyna się uganiała za facetem ? To chyba odwrotnie powinno być. Miód za pszczołą nie lata. Wg Ciebie facet ma nic nie robić a ona ma go podrywać ? No weź mnie nie rozbawiaj.

no ja miałam bardzo zaradną koleżankę, zawsze się starała podrywać chłopaków, nigdy nie była sama... jak czasem zdarzyły się żniwa to miała 3 naraz to prawda, że zaradne dziewczęta zawsze sobie kogoś znajdą ;)

nie napisałam, że z 3 naraz spała, tylko że się spotykała z 3, a nóż się jakiś wykruszy i znów zostanie sama... więc tak kombinowała