Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje zycie to ruina...

Nie wiem co ze sobą zrobić.

Polecane posty

Siedze sama i nudzi mi sie jak nie wiem co. Nie jestem gloda ale juz mnie ciagnie do lodowki z nudow. A nie moge nic podjadac, bo mam nadwage. Nic mi sie nie chce, a jednoczesnie nudze sie i jest mi tak strasznie samotnie. Prosze o poprawienie humoru, jakies sposoby, rady bo kompletnie nie wiem co ze soba zrobic, chyba zaraz sie porycze :(

Gość Pavarottina
przegralas juz

kup psa,kota,chomika (ewentualnie faceta :) )i wyjdż z domu!od siedzenia na kafe na pewno tyłek się nie skurczy

Gość Spietrana na maxa
polecam Callanetics z Mariola Bojarska

Gość Moje życie to ruina...
Ale nie chodzi o samo odchudzanie. Ja jestem samotna jak ten palec w dupie :(

kup psa to najlepszy i najwierniejszy przyjaciel czlowieka,zapisz sie z nim na agility lub pt zyskasz nowych znajomych wsrod "psiarzy" i schudniesz same plusy :D

Gość poujoij
co to agglity ??? :O

Gość masz wielka racje i zazdroszcz
zapisz sie do fitness klubu, zacznij cos robic ze sobą. to mega przyjemne a i schudniesz.

Nie kupuj tylko weź ze schroniska:):):) albo możesz wziąc ode mnie, ja bede miala szczeniaczki z początku czerwca:classic_cool:😍

Sama mam sie zapisac ? Nie mam za bardzo znajomych.. Bedą tam na mnie patrzec krzywym okiem i sie podsmiewac z mojej niezdarnosci :(

dziwi mnie podejście \"nudzi mi sie\" ja też jestem samotna, i czasem też mi z tym źle , (przeważnie jest mi źle jak sobie tyllko o tym pzypomnę :O) . Ale, ze sie nudze to nie moge powiedzieć, jeste tyle rzeczy przeciez, których jeszcze nie znam, których mogę sie nauczyć... rozejrzyj sie :) ale rozumiem, ze masz gorszy dzień - tez mam takie :( a lodówkę to najlepiej mieć pustą :P

Gość Ratisssssss
To się zabij albo coś zrób żeby sobie to życie poprawić tylko dupy nie truj ;/

Chodzi mi o fitnness... Boje sie sama zapisac. Serio mam obawy, ze beda sie krzywo patrzec i szeptac do ucha.

jestes sama bo siedzisz w domu na kafe,zamiast wyjść do ludzi!! pies rasowy -->witam psiarza Bejbe Lilly --> masz rację,schronisko to jest to

żaden fitness tylko leg magik powiedziałam:D a jak bedą leciec telezakupy to bedziesz śmigac razem z tymi z reklamy:D:classic_cool:

witaj ania 1219 :) :) Na świecie nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy\" - Edward Abbey :P mowie ci kup psa albo wez ze schroniska :)

Gość Bajlando Bajlando
a moze ona nie moze miec psa ? NIe pomyslaly wy? Ja polecam tv dla odmiany od kompa juz glowa moze bolec ;)

słuchaj nie bój sie sama na ten fitness, znam dziewczyny, które same chodza bo tak im pasuje, a tak to chociaż ludziom sie poprzyglądasz ;)

Gość plemnikos
a ja lubic male myszki

od TV to dopiero głowa może rozboleć :) na dwór!do ludzi!nie wierzę że nie masz znajomych!każdy ma ze szkoły bądz z pracy

Gość Ratisssssss
Nie lubię takiego zrzędzenia ;/ Nic nie zrobisz tylko marudzisz ...jak jakaś histeryczka...co z tego że one tu ci będą doradzać jak i tak to olejesz i dalej będziesz zrzędzić.

Gość plemnikos
białe myszki,rzecz jasna

myślisz, ze kogoś na tym fitnesie bedzie interesowało czy przyszłaś sama czy z kimś , na takie rzeczy nikt nie zwraca uwagi....

Gość A skad jestes
Ja czuje sie podobnie. Niby optymistka ze mnie a jednak cos mnie trzyma przed tymi wszystkimi radami.Ciezko tak samemu zyc wiem jjak to jest. Napisz skad jestes?Pozdrawiam