Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morelka25lattt

Ojciec mojego dziecka ma 19 latO

Polecane posty

Gość morelka25lattt

nawet nie wiem jak powiedzieć o tym rodzicom? oraz znajomym. trochy głupio mi go poznawac z swoimi znajomymi, czuje sie przy nim staro:( on ma 19 lat, dopiero nie dawno skaczył 19.......przynajmniej zdrowe, młode , silne plemniki:)

Gość a nie wstydziłaś się z nim
sypać?:O

Gość crosówka 23
NIE MARTW SIE mam kuzyna co ma 20 lat i ma dziecko z dziewczyna 25 letnia , maja córke patrycje i jest super

Gość morelka25lattt
nie wstydziłam sie, nie wstydze sie jego tylko tego ze ma 19 tal, zalezy mi na nim bardzo, planowałam dziecko.

no to nie pojmuję czego się wstydzisz???:O co wiek ma do prawdziwej MIŁOSCI???

Gość szkoda mi tego chłopaka
ale go zrobiłaś.. :O zycie mu zmarnowalaś...

Gość morelka25lattt
niby wiek nie ma znaczenia...ale, kurcze...stara rura juz ze nie:(

Gość PINKI PIGI
moja chrzesna ma 48 lat a jej mąz jest 10 lat młodszy , mają 2 dorosłe córki i KOCHAJĄ SIE NAD ZYCIE :)

Gość morelka25lattt
nie zmarnowałam mu zycia, on bardzo mnie kocha.....moze faktycznie zachowuje sie jak idiotka, pisząc tu.... bardzo sie ucieszył ze jestem w ciazy nawet bardziej niz ja.

kobieto! to co Ty tutaj klepiesz?????? cieszcie się swoim szczęściem, a nie marudzisz tutaj i jakieś sztuczne problemy wynajdujesz GRATULACJE dla Was i przestań przejmować się wiekiem!!! to ja już chyba do trumny powinnam położyć się i poczekać aż umrę:D skoro Ty jesteś taka stara, to ja ze swoją 30-chą na karku już pewnie ledwo zipię, co?;)

Gość wariatttttka992872
tego to ja nie pojmuje walisz sie po kątach z dzieckiem teraz sie wstydzisz nawet nikt niewie ze chodzicie a raczej sypiacie zniszczylas sobie zycie i jemu jak mozna z dzieckeim planowac dziecko?ty juz jestes stara krowa a on ma jeszcze pstro w głowie niezdziw sie jak cie zostawi nieznam go ale takich jest większosc spotykac sie ze starszą o tyleee lat????? i jeszcze jej sie spuszczac? tez jego wina ja bym sie wstydzila tej całej sytuacji i tego co zaszło