Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość steskniona 29

mezatki!chwila zapomnienia

Polecane posty

Gość Hmmmmmmm...
To nie miłostki, tylko chwilowe zauroczenia. Też najczęściej bliżsi lub dalsi znajomi. Normalka. Pierwszy raz Cię "złapało"? :D

Gość steskniona 29
no w sumie nie pierwszy, ale nigdy o tym nie mowilam...wole nie poruszac tego temamtu wsrod znajomych..moga nie zrozumiec.

Gość Potwór z Loch Ness
Znajomi ??Eeeee... będą dokładnie wiedzieć o co chodzi. Ale nikt się nie przyzna. Taka to już polska hipokryzja :)

Gość steskniona29
aaa dobra, trzeba wracac do rzeczywistosci...dzisiaj nie wychodze z domu, lepiej go nie spotkac na drodze ;)

Gość Potwór z Loch Ness
Może i masz rację.Czas wracać. Ale pomarzyć dobra rzecz :)

słuchaj stęskniona29 : ... o twoje odczucia jak bys sie czuła gdyby to on cie zdradził pytam celowo bo własnie jeden taki zonaty pan chce sie ze mną umówic na randke ;) ... ja akurat jestem wolna więc nikogo nie krzywdzę a to co on zrobi to mówią ze to już jego grzech :) czy zauwazyłabys gdyby mąz cie zdradził ciekawa jestem czy wyczułabys to ?

Gość Potwór z Loch Ness
Sorry,że się wtrącam. Ale zdradę ZAWSZE się wyczuje.

Gość steskniana29
no Monia a to klops. ja chyba nie poszlabym na taki uklad. osobiscie mysle ze kobieta ma ta swoja intuicje i zawsze wie jak cos jest nie tak...mozesz sobie tylko problemow narobic przez tego goscia. a warto???

Gość Potwór z Loch Ness
No i po co narażać się najpierw na złośćinnej,a potem - na jej płacz ??

... ale jesli jego kobieta nalezy do tych co to udaja ze nic nie widzą byle tylko facet od nich nic w łózku nie chciał i wszystko było pozornie jak w najlepszej rodzince to co ? .... to prawie jak błogosławienstwo od niej a na pewno dobry uczynek dla tego faceta nie uwazacie ? ;) w tym wypadku myśle ze jest błogosławiona chwila zapomnienia ;)

Gość Potwór z Loch Ness
Cóż. Nie pochwalam zdrady. Co innego sobie pomarzyć - a co innego to zrobić. Pamiętaj Monia, że sumienie masz tylko jedno. I jeden honor.

Gość rozważna i romantyczna...
ja niestety tez tak mam i to bardzo czesto... ale mnie nie chce minac:P

hehe dziewczyny ! faceci tez miewaja chwile zapomnienia .....jesli wyczuja zbyt czeste bujanie w oblokach u swojej partnerki to swoje chwile zapomnienia wprowadzaja w czyn :) wiec kryjcie sie dobrze ;)

Gość Potwór z Loch Ness
Kabel--przeczytaj uważnie co napisałeś. Ani to dowcipne,ani mądre. A potem - puknij się.

to nie mialo być dowcipne ...to mialo zabrzmiec jak ostrzezenie ....ale to bylo zbyt trudne dla ciebie do zrozumienia

Gość rozważna i romantyczna...
przypuszczam, ze nasi mezowie tez czesto o tym mysla

Gość Potwór z Loch Ness
Nie chcę się kłócić. Treść twojego postu nijak się ma do ostrzeżenia.

hmmm przeloze to na Twoj jezyk ...chodzilo mi o to by dziewczyny zbytnio sie nie obnosily z rozmarzonymi minami....facet ktory to zauwazy i zrozumie to swoje fantazje wprowadzi w zycie nie czując sie nawet winny ...

Gość Potwór z Loch Ness
Jednak, po twojej powyższej wypowiedzi,utwierdzam się w przekonaniu,że chciałeś się zwyczajnie wtrącić do topiku nieuważnie go czytając. Chciałeś zaistnieć. Tak bywa. Ale ja cię nie obrażam i nie poddaję w wątpliwość twojej rzekomej inteligencji. Pamiętaj - nigdy nie wiesz,kto siedzi po drugiej stronie monitora.

Gość Potwór z Loch Ness
I cóż. Było miło i sympatycznie na tym topiku, dopóki się nie pojawiłeś. Zawsze uważałam,że wejście faceta z jego podejściem do życia burzy marzenia. I to się potwierdziło. Żegnam topik, bo właśnie stracił swój urok.

faktycznie ...nie obrazil minie tekst typu "puknij sie w leb" ....zaistnieć ? a co to takiego? tu na topiku ? wolne zarty.. staralem sie napisac, przekazac swoją mysl w inny sposob ale jak widze nie udalo mi sie....jesli czujesz sie urazona to przepraszam 🖐️

... kazdy ma prawo sie wypowiadać a wypowiedz kabla.. jest jak najbardziej sensowna do tego tematu uwazam :) ... znam mnóstwo kobitek co zamiast dbać o swojego faceta i swój związek myslały o pierdołach czytaj chwila zapomnienia i bujały w obłokach aż nagle spadly na ziemię i mają problemy zeby sie pozbierać bo okazalo sie cos czego nie brały pod uwagę ;)

Gość steskniona29
haloooo.jest tam kto jeszcze? troche sie uspokoilam:-) i mam nadzieje, ze wkrotce mi przejdzie i znow bede urocza zona zapatrzona tylko w mojego meza... Monia nie wiem czy to co pisalas ma jakis sens, niektore kobiety moze nie maja wielkiej ochoty na szalenstwa lozkowe, ale napewno nie chca zeby ich facet robil to z inna. no ale to tylko moje zdanie

Gość steskniona29
a co do kabla usb, to mysle ze troche cie ponioslo. skad moj maz moze wiedziec ze ja wlasnie zyje w swiecie marzen:-)? to dzieje sie tylko w mojej glowie...na szczescie:-)

Gość steskniona29
eee co ty gadasz...

Gość steskniona29
twoja druga polowa ma tak samo?:-)czujesz?

moze odwroce troche kota ogonem :)......by czuc co sie kryje w glowie partnerki lub partnera trzeba na niego patrzec taj jak w dniu slubu....nie wazne czy trzy lata po slubie czy 15....pztrzec wciąz tak samo z taka sama miloscią :)

Gość steskniona29
oh mialam nadzieje ze do dzisiaj mi przejdzie. a tu katastrofa, moj stan sie poglebil. spotkalam go dzisiaj, ochota na niego wzrosla do granic mozliwosci.ratunku, ja chyba juz calkiem oglupialam. cz

Gość steskniona29
czy Wam tez sie to zdarza?