Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lodi Dodi

czy jest tu jakas mloda dziewczyna która....

Polecane posty

Gość Lodi Dodi

kochała sie bez zabezpieczenia z finałem w środku w dni plodne i mimo wszytsko nie zaszła w ciąże??? oczywiscie chodzi mi o dziewczyne w pełni płodną. czy w ogole jest to mozliwe??? bardzo prosze o odpowiedzi.

Gość gitarka34
tak jest to mozliwe , niezawsze stosunek z wytryskiem w srodku w dni poldne skonczy sie zaplodnieniem , w ciaze nie tak latwo zajsc , tak wiele par stara sie o dziecko ..

Gość Lodi Dodi
Wiecie bo ja sie bardzo boje....Dlaczego? Otóż: Kochałam sie z moim chłopakiem 2x w tym miesiacu. I za jednym i za drugim razem pekła nam gumka. Pierwsza w środek moich dni płodnych a druga w moje dni niepłodne bo 5-6 dni dni przed okresem....obliczałam kalendarzykiem na internecie. otóż najgorsze jest to ze dzisiaj powinnam miec okres a nie mam!!!!!!!!! i w ogole mnie nie bolą piersi tak jak przed okresem!!!! a tak to mnie zawsze bolały!!!! bardzo sie boje. pocieszam sie tym ze brałam przez prawie półtorej tygodnia w tym miesiacu antybiotyk na górne drogi oddechowe i ze niby mi rozregulował....:(:(:(:( jestem załamana. nie moge byc w ciąży mam 16 lat!!!!!

Gość Lodi Dodi
i nie piszcie mi zebym zrobiła sobie test bo go chyba nigdy nie zrobie bo sie boje. jakbym zobaczyła 2 kreski to bym chyba sie zabiła:(:(:(

Gość norrrrrrrrrrrkuurr
głupiaś ot co! 🖐️ 16 lat buahhaahahhahaha i dobrze. zajdz w ta ciaze

Gość droga misiuniu
mi kiedys antybiotyki opózniły okres o 3 tygodnie , brałam forcid

Gość droga misiuniu
norrrrkurrrr--- dziewczyna ma problem , daj jej spokój , ona ma dopiero 16 lat , rozumiem ja ze sie boi

Gość Lodi Dodi
ja tez Forcid!!

Gość Lodi Dodi
droga misiuniu----> jestes pewna że to przez Forcid??

Gość droga misiuniu
kochana , zrób sobie test (ja wiem ze to trudne )ale zrób , tak czy siak o ciazy musisz sie dowiedziec wiec test zrób jutro rano , ok?

Gość Lodi Dodi
Boję się :( ale jak będe miała pieniadze to kupię..

Gość droga misiuniu
tak forcid opóznia okres , bo mi nawet lekarka mówila ze moga byc problemy przz forcid , i tez mnie piersi niebolały.. bo to przez forcid , kochana nawet moze byc tak ze przez miesiac moze sie opoznic BEDZIE DOBRZE:)

Gość droga misiuniu
I DLATEGO MYSLE ZE W CIAZY NIE JESTES , ja tez mialam taka sytuacje rok temu w kwietniu , bralam forcid , okres mi sie 3 tygodnie spoznil , zrobilam test , wyszło brak ciązy i potem juz spokojnie spalam i doczekałam sie okresu

Gość Lodi Dodi
Oby....Ja naprawde modle się do Boga.....

Gość bbbllllęęęę
to jakiej firmy uzywaliście te gumki ze pekły....pewnie tajtańsze z kiosku bo takich szczeniaków na inne nie stać :O

Gość Mgotka
ile masz lat?

Gość bbbllllęęęę
to niech ci chłopak da kase na test...chciał sie spuszczac w srodku to teraz niech płaci

Gość droga misiuniu
lodi dodi --> ja sie pomodle dzis tez za ciebie zeby było dobrze i zeby to nie byla ciaza, ja tez sie martwilam rok temu ale forcid opoznil mi okres , zrobilam test i sie uspokoiłam a przez te 3 tyg ryczalam ciagle bo myslałam ze to ciaza bedzie dobrze kochana , pomodle sie za ciebie , pomodle sie do Jana Pawła 2

Gość bbbllllęęęę
o matko jakie świętoszki :O...najpierw się rżną a potem beczą i się modlą :O

Gość droga misiuniu
WIESZ CO KUP SOBIE ZIÓŁKA z czarnej malwy i pij napar - to przyspiesza okres , naprawde ja nieraz pije jak mi sie okres ze stresu spóznia

Gość Lodi Dodi
droga misiuniu----> Jesteś cudowną kobietą, naprawdę bo inni to potrafia mnie tylko zjechac za to i w ogóle 0 zrozumienia, a dzieki Tobie sie uspokoiłam:*:*:* Buziaczki i wszytskiego dobrego zyczę.

Gość droga misiuniu
lodi dodi-> nie martw sie , okres nieraz sie spoznia a przez antybiotyki to na pewno sie opózni , znam kolkezanki co okresu nia mialay 3 miesiace i w ciazy nie były , trzymam za ciebie kciuki i sie pomodle i zobaczysz ze bedzie dobrze kochana i zrób test buziole :) nie martw sie BEDZIE DOBRZE I W CIAZY NIE JESTES !!!!!!!!!!!! TO SPRAWKA forcid

Gość Lodi Dodi
droga misiuniu----> jeszcze jedno, a miałas kiedys taki przypadek jak w temacie???

Gość droga misiuniu
tak , kiedys na imprezie z chlopakiem troszke wypilismy :) i m ial byc to sex przerywany ale chloptaś mój nie zdązył i troszke spermy zostało w pochwie myslałam ze oszalaje !!!!!!!!!!!!! i wtedy okres opóznił mi sie 2 tygodnie ze stresu o tym ale testu nierobilam bo sie balam , a kiedy to wlasnie przez forcid mi sie opoznil , ja kocham sie z chlopakiem bez prezerwatywy ,stosunki przerywane :) i jest ok

Gość Lodi Dodi
huh...to jestem juz o niebo spokojniejsza......

Gość droga misiuniu
sa rozne przypadki , mam kolezanke co nie miala okresu 8 m-cy bo sie odchudzala :) a wcale duzo nieschudła

Gość droga misiuniu
lodi dodi , bedzie wszystko dobrze zobaczysz kochana :)