Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denat piąty horseman

Kto jutro daje ze mną na Metę do Chorzowa ?

Polecane posty

Musiałam, musiałam, musiałam, aż mi się łapki trzęsą z wrażenia :P :classic_cool: Może kogoś spotkam z przegrywalni ? 🖐️

Ludzie, nikt nie jedzie na Metę ? Nawet Pedro ? 😭

185 zł to dość drogo jak za wstęp do muzeum :classic_cool: Lepiej pojedź na Openera.

łeeeee , zapomnaiełm nawet ze przyejdzaja , za drogo sobie licza , no cóz emerytura sie zbliza czas zrobic trazse, ciekawe jaki bedzie nowy album??

Sorry Batorry, ale za bilet dałam 125 zł, ponieważ będę się bratać z czarnymi na płycie głównej, tuż przy scenie. Zazdrośćcie mi, macie czego, przegraliście życie :classic_cool: 🖐️

Ciekawe, czy w pakiecie VIP jest wliczone całowanie Larsa w doopę...

Wolałabym Dżejmsowi, jeśli jest taka opcja :) Kirk jest mi obojętny,a Rob... Rob to PoRob :O 🖐️

125 zyla to mimo wszystko wygórowana cena, jak na zwiedzanie muzycznych wykopalisk :classic_cool:

A kto to mówi ? Człowiek, który wzbija się na muzyczne szczyty przy słuchaniu elektronicznego badziewia ? :D żal.eu :classic_cool:

Z d-m toleruję tylko Aberration :classic_cool:

Może ktoś się jednak namyśli, a ja tymczasem zjem se rzodkiewkę ze szczypiorem :classic_cool:

a ja nie jadę, z okna sobie też nie posłucham i chyba żałuję :( i co byście chcieli po 50 zeta płacić :o bez przesady, co innego vipowskie, ale to już nie wiem komu na nich zależy czemu kur. wszystko w chorzowie tylko :o ?? do mnie za to przyjeżdżają takie beznadziejne zespoły, że czuję tu wielką geograficzną niesprawiedliwość...ehhhh

zaczęli zaczęli:P Mam zamknięte okna a dudni jak cholera:D A z komunikacją miejską to były dziś fajne problemy:O Tak w ogóle to tvn 24 ulokowało się pod moim miejscem zamieszkania:D

przykro m i, że nie wiem o czym mówisz:D:D Ja niestety nie słucham tego zespołu i nie potrafię wymienić nawet jednego członka zespolu:D:D

Gość denat w ekstazie
To, co się wczoraj stało mogę opisać tylko jako the ecstasy of metal :classic_cool: 🖐️ Był taki czas, że zbłądziłam, zagubiłam swą wiarę i przeszłam na ciemną stronę Timberlejka. Ale moja religia jest bardzo łaskawa i miłosierna, więc zostało mi przebaczone i powróciłam skruszona na metowe łono :classic_cool: I tak już zostanie, na wieki wieków 🖐️ Było "Sanitarium" :classic_cool: i "Last Caress" :classic_cool: i wszystko, co potrzebne do gwałcenia uszu, oprócz mej ukochanej "No Leaf Clover". Lars obiecał, że wrócą za rok. Poza tym, że Lars is from Mars, to ufam mu w tej kwestii absolutnie. Czekamy, przybywajcie 🖐️