Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmak pl

Jak was czytam to nie chce mi sie miec kobiety

Polecane posty

Gość niesmak pl

bo bym musial na nia codzennie rzygac

Mnie też się odechciewa. Ale topik uważam za debilny pomysł. Czy ktoś cię zmusza do tego byś miał kobietę cieciu ? :P

Gość grrgiyr
znajdz sobie chlopa wtedy zamiast zygac bedziesz mu lizal oczko kakaowe :P

Gość nie ma to jak czasem
rozpierdolic sobei jakas malolate :classic_cool:

Gość mateusz17
Ale co fakt to fakt :-0 Kobieta to jedynie kłopot i obrzydzenie :-0 Nie dość że ogląda To To jakieś kretyńskie seriale ( MJM, Magda M, Na Wspólnej, Klan, Moda na Sukces, itp) to jeszcze zostawia po sobie w łazience zużyte tampony, czy wacki :-0 Nawet te nie zużyte powodują odruch wymiotny na samą myśl :-0 Poza tym nie wiedzieć czemu chcą wiecznie rozmawiać, przytulać sie i być miłą zawsze wtedy gdy ty chcesz sobie odpocząć :-0 Mógłbym wymieniać w nieskończoność :-0 Ten kto ma w domu choćby jedną kobiete wie o czym mówie :-0

Gość mateusz17
samanta, możliwe, ale mam w domu dwie kobiety :-0 masakra :-0

Gość mateusz17
moja siostra ciagle zostawia wacki w lazience :o nie ukrywam ze skwapliwie to wykorzystuje i spontanicznie zaspokajam sie nimi analnie :o potem szantazuje ja, ze pokaze go mamie i zmuszam do seksu oralnego z moim chomikiem :o zastanawiajace jest, ze dzisiaj moja szczoteczka do zebow smierdziala odbytem :o to chyba wojna :o

Gość mateusz17
I są tak samo prymitywne jak ty :-0 Mówić, prosić, tłumaczyć, a one tylko z kretyńskim uśmiechem na ryju :-0 Tak tak moi drodzy :-0 Mam jebniętą matke i równie jebniętą siore :-0 Ojciec to jeszcze jakoś sobie odbija, bo jest w robocie od rana do samego wieczora, ale ja ..............:-0 W każdym razie nie tkne sie tego tałatajstwa zwanego kobietą :-0 Pedalskich zapędów też nie mam, więc prosze darować sobie głupawe teksty :-0

może i coś w tym jest, ale dopóki hipoteza nie zostanie zweryfikowana badaniami empirycznymi, to pozostawię otwartą kwestię iż w realcjach damsko-męskich coś jest :classic_cool:

Gość mateusz17
ty :classic_cool:🖐️

{ iż w realcjach damsko-męskich coś jest } Nie skumałem... :o Ale to może dla tego że moje relacje można uznać za nie byłe.. :D

Gość Myrevin twoje relacje
można uznać za w ogóle nie istniejące :-0 jedyna kobieta jaka kiedykolwiek zawróciła ci w głowie to ta ze strony głównej kafe :-0 a właściwie to te jej krzywe nogi :-0

Gość mieć kobiety
nigdy nie będziesz bo to nie jest jakiś przedmiot który mozna mieć albo nie mieć wiec sie nawet tym tematem nie staraj podniecać ;) ... mozesz być albo i nie być z kobietą ;) choć po tekscie to chyba raczej masz z tym problemy tzn ze swoim ego no i egonem malym równiez ale pociesze cie ze mozesz miec wzięcie u facetów calkiem calkiem :)

niestety frajerku Myrevinku poddaje w wątpliwość :-0 40 letni alkoholik, próbujący sie zaspokoić przed monitorem komputera nie może być niczyim ojcem :-0 zrób chłopino wreszcie badania genetyczne i przestań sie łudzić :-P btw: żeby mogło dojść do stosunku członek powinien być w zwodzie :-P wiesz co to takiego wzwód? wątpie :-0

sam sobie spróbuj postawić :-P wiem, wiem :-P próbujesz od 14-go roku życia i nie wychodzi :-D nawet skórka ci jeszcze nie schodzi biedaku :-D

:D No trafiłeś/trafiłaś w dychę.. :(🖐️ I co czy o to ci chodziło.. :D Chcesz mi dokuczyć musisz bardziej się wysilić.. :)