Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Byc_nie_miec

łatwa panna?? juz tak czy jeszcze nie...gdzie jest granica?

Polecane posty

Gość Byc_nie_miec

niby wiedzialam ze z tego faceta jest latawiec ale mowil ze kocha i ze sie zmienil i ze chce ze mna byc, a ja uwierzylam, co gorsza zakochalam sie w nim(sama teraz sie sobie dziwie jak to bylo mozliwe). po miesiacu znajomosci zrobilam mu dobrze reka bo nie chcialam zeby doszlo do niczego wiecej...nastepnego dnia dostalam od niego smsa, ze ze bylo naprawde bosko i ze bylam naiwna wierzac w jego slowa o milosci, nazwal mnie kur***** i łatwa panienka...i teraz tak sie czuje :( bo jak glupia wierzylam ze facet sie zmienil... ale tak waszym zdaniem kiedy mozna powiedziec o dziewczynie ze jest łatwa?

Gość oooooooooooooooooooo
Nie ma jakiejś reguły co do tego kiedy kobieta powinna pójść na całość, ja osobiście uważam że postąpiłaś ok, i chwała ci za to że nie przespałaś się z nim, bo po tym co opisujesz to kawał skur......, teraz najlepiej jak o tym niby mężczyźnie zapomnisz i znajdziesz sobie kogoś wartościowego

Gość koasndlaosm
ee no co ty nie zrobilas nic zlego Dziewczyna jest łatwa jak sie puszcza co chwile z innym i ciagle zdradza, kazdy kto jej zaproponuje a ona chetna moze wtedy byc nazwana łatwa, ale ty na pewno nie A tak poza tym jak dziewczyna chce sie puszczac itp to niech to robi to jej zycie i kogo ono obchodzi

Gość Byc_nie_miec
moze sie tak poczulam ze wzgledu ze mnie potraktowal jak pierwsza lepsza...dlaczego?? zaproponowal mi 50 zeta za spotkanie na ktorym robilabym to samo co wtedy...chlopak ma kase i mysli ze moze miec kazda..ludziom sie w tylkach poprzewracalo :/

i to jest w facetach okropne jak faceci mają chęc to obojętnie jaka oby jakoś wyglądała i oni nie są łatwi a kobieta za coś takiego jest napisz najlepiej jemu - że ogólnie to on jest łatwy jeżeli tak szybko dał dotknąć kobiecie swoje najcenniejsze klejnoty a jeżeli ich nie uważa za cenne to niech wystawi na allegro może znajdzie jakieś chętne - albo i nie bo są tam komentarze innych więc może nie miałby za dużo punktów nie daj tak się traktować Pamiętaj: Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie

frajer z niego!!! ale powiem ci cos nie przejmuj sie bo ja na przyklad seks lubie i uwazam ze niby z jakiej racji mam sobie tej przyjemnosci odmawiac, wiec sie bzykam poki mloda jestem i ladna!!! wszedzie gdzie sie da-na uczelni, w parku, w kiblu!!!

Gość Byc_nie_miec
no i macie racje, ogolnie mnie denerwuje to ze jak kobieta lubi seks i robi to kiedy ma na to ochote i z facetami ktorzy ja pociagaja to przypisuje sie jej miano łatwej...no chore, a o facetach praktycvznie sie tutaj nie mowi...dlaczego?

Gość Tipp-ex
co za idiota aż żal :O nie przejmuj się ty na pewno do tych latwych nie nalezysz a gdzie granica? niby każdy sam ją sobie wytycza, każdy musi sobie odpowiedzieć kiedy pojawi się zaufanie do partnera, dla mnie to jest granica, a "trudno" zbudować zaufanie np po jednej nocy czy trzech spotkaniach...

"zaproponowal mi 50 zeta za spotkanie na ktorym robilabym to samo co wtedy..." Na taką propozycję warto zareagować... Należy wysłać lub pokazać tego sms-a komuś, kto jest nietykalnym autorytetem dla faceta z zapytaniem, czy taka cena jest do przyjęcia, zwłaszcza, że leczenie choroby, którą u niego zauważyłaś jest podobno droższe?

kobiety lubiące seks są ąłtwe a faceci którzy lubią seks podchodzą pod macho i to jest niesprawiedliwe

Gość oklusbms
heh żałosny ten koles Napisz mu ze jest puszczlski heh i zapytaj go czemu tak słabo sie ceni tylko 50zł i juz wiecej nic nie pisz oolej go bo żałosny jest

Gość Byc_nie_miec
baardzo zalosny...po poludniu pisal przepraszal, ze to nie tak jak mysle...no smutne, chyba sie nie moze pogodzic z tym ze mu odmowilam, ze bylam pierwsza dziewczyna ktora powiedziala stanowcze nie, chyba jego duma na tym ucierpiala, :) i to mnie pociesza ze w sumie to ja wyszlam z tego wygrana mimo licznych obrazen :D