Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynka2829

gdzie pojechać na wakacje

Polecane posty

Gość justynka2829

jadę na wakacje za granicę Wybrałam Węgry, czy to dobry wybór, może ktoś już tam był?????? piszcice opinie tym państwie i mieszkańcach ;p

Gość ja jade do miedzyzdrojow
po wakacjach tam zawsze mam przemile i pelne wrazen wspomnienia

Gość inninis
a napisz cos o tej chorwacji, bo tez sie wybieram, tylko nie wiem czy szukac w biurze jakims czy na slepo jechac? jakie koszty na 2 tyg?

Gość Węgry sa tanie
maja fajne baseny termalne no i Balaton. Mozna spróbować :-)

Teraz akurat mam kwatere na 3 osoby na tydzień za 1500 zl.Polecam ci strone http://www.adriatica.net/home/home_pl.htm tam możesz sobie cos wybrać za cene która napewno Cie usatysfakcjonuje. Mysle że lepiej zaklepać sobie miejsce jedziesz na pewniaka a dojeżdźajac tam marzysz o rzuceniu toreb a nie o szukaniu kwatery jeszcze

Gość inninis
a to jakas pewna firma?

Gość inninis
hmm widzę że to rózne biura się ogłaszają, trochę się boję w ciemno wybierać biuro podrózy

Zdecydowanie polecam :) I Ci ludzie którzy wynajmują kwatery przez tą firme sa zobowiązani do pewnych zasad . Na własną reke możesz trafić na kogoś kto Ci żarówki wykręci bo za dużo zuzywasz a tu masz umowe.

Gość ja byłam
super wspominam wakacje nad balatonem :) tanie jedzenie, maksymalnie tanie owoce, tani alkohol... pogodę też miałam piękną... przez trzy tygodnie non stop słońce i koło 30-35 st. bardzo mili i życzliwi ludzie :) baw się dobrze :) pozdrawiam

Kto planuje lub mysli o wypadzie do Chorwacji to polecam równiez tą stronke wiele ciekawych informacji które ułatwią wybor w która strone sie wybrać :) http://www.cro.pl/forum/ zależnie od tego czy planujemy spokojny sloneczny wypad czy rozrywkowy bardzo :)