Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duzooo spiaca.

Mam sny erotyczne w ktorych wystepuje moj brat, kuzyni, i wogole rodzina.

Polecane posty

Gość Duzooo spiaca.

To zaczelo sie od 2 lat, jedyne sny erotyczne jakie mam to np. z bratem a brat ma tylko 17 lat, albo z kuzynami, raz z dziadkiem, ktory juz nie zyje( kochany dziadziu), Nigdy nie mialam snu erotycznego z kims poza rodziny. Rano czuje niesmak po takim snie. Bo dlugo lata mi po glowie. MAm 23 lata i nie jestem erotomanka. A te sny sa takie realistyczne i tak podniecajace ze jestem cala mokra. Ktos tak jeszcze ma????

Gość gość
Śmierdzi prowokacją bardziej niż moja coopa siarką:o

Gość Duzooo spiaca.
Przysiegam ze to nie prowokacja. Mam takie sny, choc w zyciu kazirodzctwo jest dla mnie najgorszym zlem. Ja tylko chcialam sie dowiedziec czy ktos tez tak ma , I dlazego mam takie sny??

Duzooo spiaca. - gdyby nawiazać do tak zwanej interpretacji snów, to całkeim normalne, bo podobno seks we śnie z osobą X oznacza dokładnie coś odwrotnego niż w rzeczywistości. ale ja się nie znam. sny zasadniczo są "przetrawianiem" przez mózg wydarzeń dnia i radzeniem sobie z emocjami, więc bardziej mogłoby to oznaczać bardzo bliskie więzi emocjonalne z wyżej wymienionymi osobami (co również sugeruje to "kochany dziadziu") :)

Gość radcus30
to podswiadomosc, widocznie od tych osob doznalas duzo milosci. Jak poznasz kogos to minie.

Gość Duzooo spiaca.
Mozecie miec racje z ta miloscia. Bo Ja nigdy w zyciu nie bylam zakochana i ogolnie jestem bardzo oziebla osoba. Nigdy nie bylam uczuciowa i nie potrafilam przytulic kogokolwiek. I czesto zaluje, ze pewne osoby sie nie dowiedza co dla mnie znaczyli. Ale to nie zmienia faktu ,ze te sny sa tak obrzydliwe, ze czasem jestem rano zalamana swoim perwersyjnym mozgiem.