Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słonko na niebie

kobieta z makijażem czy bez - panowie jaja wolicie?

Polecane posty

Gość wiii
Mój ex wolał bez makijażu, malowałam się przed nim,przez cały nasz związek, czyli jakieś dwa lata, i maluję się teraz.... :D

trzeba uściślić - bez makijażu, z naturalnym makijażem, czy może umalowana a'la doda ;) Bo wiele dziewczyn maluje się na tyle subtelnie, że tego wogóle nie widać, a jest ;)

Mój facet lubi mnie bez makijażu jak gdzieś jedziemy na weekend na rowery,na kajaki,w góry.Bo wtedy jedziemy na łono natury,w dresach,na sportowo.Na codzień maluję się delikatnie i też uważa,że super jest,bo do pracy dobrze jest podkreślić urodę ale delikatnie.Makijaż w stylu Dodzi,czy jakiegoś Wampa całkowicie odpada.

było logiczne :P Pytanie do Panow,ale odpowiem jako kobieta ze przeważnie wszyscy mężczyźni wolą "naturalne" piękno,nie znoszą tapety na twarzy :P Lubia natomiast podkreslone oczy,wytuszowane rzesy..a wieczorem jak jest okazja mocniejszy makijaz oczu :) i ponętne usta :classic_cool:

myślę, że mężczyźni wolą, jak kobieta ma makijaż - jednej bardziej pasuje naturalny, delikatny, inna potrzebuje mocniejszego ... ale powinien być, bo zawsze mozna nim podkreślić, wyeksponować to, co mamy najładniejszego, zatuszować ewetualne niedoskonałości ... często mężowie, partnerzy mówią, że ich kobiety podobają im sie bez makijażu. I istotnie tak jest, ale mam wrażenie, że oni częst po prostu nie mają świadomości, ze wtedy, kiedy wyglądamy "wyjątkowo prześlicznie", mamy jednak makijaż :D Oni w takiej chwili sie zachwycają, nie rozkładając po prostu na czynniki pierwsze "co, jak i dlaczego" :)