Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w słusznej sprawie.

****wRACAM DO DOMU A MĄŻ MÓWI ŻE MA DLA MNIE NIESPODZIANKE..........

Polecane posty

Gość w słusznej sprawie.

poukładał mi wszystkie ciuchy z osobistą bielizną włącznie. Zamiast sie ucieszyć okrzyczałam go, bo już nie raz i nie 2 mówiłam mu żeby pozostawił mi odrobine prywatności.

Gość w słusznej sprawie.
Perła śmieszy cię mój problem?

Tak, bo mój nie odważyłby się szperać w mojej szafie. Chyba pobiłabym, gdyby mi do niej wlazł. :D

Gość w słusznej sprawie.
Jakbyś się czuła, gdyby Twój facet przeglądał również twoje majty z pozostałościami z okresu??:O:(

Gość w słusznej sprawie.
No dobrze, to poradzcie mi co mam w takiej sytuacji zrobić?

przeciez ty robisz to samo jemu po kazdy praniu ....wiec w czym problem ? Nie robil porzadkow na Twojej poczcie ani nie usuwal zbednych smsow z komorki ....noooo chyba ze trzymasz w szufladach coś co moglo by mu sie nie spodobać :D

Gość w słusznej sprawie.
To nie to samo przecież:O

To chyba powinnam dziękować losowi, ze mam jednak więcej prywatności i tereny, które przez mojego męża są uważane za osobiste. :O

Gość w słusznej sprawie.
raczej nie chciałabyś faceta, który we wszystko się wtraca i we wszystkich rzeczach ci grzebie. Ostatnio zrobiłam mu wojne bo on jak zwykle zrobił mi niespodzianke i porządkował moją torebke....wszystkie moje zapiski WAZNE dla mnie, bezpowrotnie przepadły.On po wtym wszystkim oczekuje podziękowania, a ja mam ochote mu tak zapierrdolić żeby nie wstał:O

Gość w słusznej sprawie.
Perła, no dobrze. Powiedz mi zatem co mam mu powiedzieć , żeby raz na zawze dotarło do niego...?

Gość w słusznej sprawie.
Perła, no dobrze. Powiedz mi zatem co mam mu powiedzieć , żeby raz na zawze dotarło do niego...?

Naprawdę współczuję. Zabiłabym chyba i każdy sąd by mnie uniewinnił. :O

Gość w słusznej sprawie.
Kabel usb --mam garderobe, tam również trzymam bielizne do prania.Pojmujesz?

Jeśli nie jest zboczeńcem to może Ci nie ufa i stąd te "porządki". W każdym razie normalne to nie jest:o

Nie wiem. Może powiedz, że uważasz, że to szperactwo i naruszanie Twojej intymności i że brzydzisz się facetami, którzy grzebią w damskich fatałaszkach i torebkach. :O

Gość w słusznej sprawie.
Perełko ale ja mu to już powiedziałam nie raz a on ana to, że powinnam mu być wdzięczna że zrobił mi niespodzianke i poukładał moje rzeczy

Gość w słusznej sprawie.
smutna taka--też tak uważam, ale nie docierają do niego argumenty typu, że ja mam prawo do prywatności, i że krepuje mnie jezeli on grzebie w moich matkach.

Gość w słusznej sprawie.
kabel....ma tak duża garderobe, że moge w niej pomieścić tone zarówno czystej jak brudnej odziezy i zapewniam cie , że obie się nie pogryzą.

Schowaj w miejscu tajemnym połowę jego śrubek i gwoździ i powiedz, że zrobiłas mu porządki i te brzydkie, co mało błyszczały - powyrzucałaś. Jeśli ma coś ulubionego - zrób to samo. \"uporządkuj\" mu saszetkę chowając sobie jakiś jego notesik i twierdząc, że wywaliłaś, bo był zniszczony i że kupisz mu nowy, ładniejszy, oglądaj przy nim pod światło jego brudne gacie i na każdym kroku coś takiego mu rób.

trochę przedobrzyłaś, wyszło na to żeś bałaganiara niemożebna, bo moje kochanie zawsze ma perfekt, w przeciwieństwie do mnie, ale moja szuflada jest pod jej i też mam porządek, a tak przez te wszyskie lata nawet nie wdadłem na taki pomysł aby porzadki robić, i to jeszcze w jej szafce.......