Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małomówna22

Czy Wasi partnerzy mówią cos podczas seksu?

Polecane posty

Gość Małomówna22

Bo mój poza syczeniem i mruczeniem często mówi np. "tak, tak, kochanie", "jeszcze, jeszcze". Czasem nawet pyta mnie jak mi jest. I te właśnie pytania dają mi do myslenia. Zastanawiam się, czy on by nie chciał, żebym też oprócz wzdychania coś mówiła? Nie chcę się go na razie pytac o to w prost, bo potem to by bylo jakieś takie sztuczne, gdybym na jego prośbę zaczęła cos mówić. Podzielcie się, Kobietki, jak to jest z Waszymi partnerami? Czy oni lubią cos mówić? Lubią jak Wy mówicie? A jesli mówicie to co w takich chwilach mówicie?

Gość Małomówna22
Hehe, mój też mruczy, ale poza tym mruczeniem to jest jeszcze bardzo "rozmowny" ;-)

Moj mowi,ze uwielbia sie ze mna kochac, ze mam piekne cialo..musze powiedziec,ze w ogole duzo mowi Moj Swintuszek ;)

Czasem słyszę "wyp****ol mnie" albo "zerżnij", a czasem jest o kochaniu ;) zależy od nastroju :)

Gość slowa sa cholernie podniecajac
ja nigdy nic nie mowie z lenistwa ale on wie ze ja uwielbiam sluchac a jak ostatnio sie poswiecilam i mowilam to skonczyl po minucie :d I POWIEDZIAL ZE NIE MAM TAK WIECEJ MOWIC :p