Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coffee girl

Czy nie za bardzo Go rozpieszczam..?

Polecane posty

Gość coffee girl

Zbliżają sie 22 urodziny mojego ukochanego i zastanawiałam się nad prezentem. On bardzo lubi fotografować ale ma tylko zwykły aparat. Dlatego też pomyślałam właśnie nad jakąś cyfrówką,upatrzyłam juz sobie model- Sony CyberShot DSC-W80 z tym,że najtańszy jaki znalazłam ( vobis za 499zł) jest i tak całkiem drogi. Raczej nie robimy sobie takich prezentów, ale to w sumie-22 lata..Naprawdę chciałabym mu kupić ten aparat...ale może przesadzam? Czy nie przestraszy się że jakiś taki zobowiązujący prezent dostaje..? Jesteśmy ze sobą dopiero pół roku...Może poczekać z tym jak będziemy ze sobą dłużej..?

Gość dobrze mu obciągnij
i wystarczy :)

jeżeli stać Cię na taki prezent to myślę, że możesz go kupić... chłopakowi na pewno zrobisz ogromną niespodziankę :) ja ze swoim facetem też jestem dopiero pół roku, ale gdybym mogła to dałabym mu gwiazdkę z nieba :) pozdrawiam :*

Gość moim zdaniem gleboka przesada
moja klezanka kupila zegarek disel swojemu chlopakowi cena podobna bo ok 400 zl a zerwali pare miesiecy pozniej... Ja akurat jestem z chlopakiem juz 4 rok i mu ostatnio na urodziny kupilaam bluze za 360 zl :) Narazie najdrozszy prezent - on mi takich nie robi..

Gość A moze..
Ja kupilam mojemu cyfrowke,bo o tym marzyl,tez niecaly rok po poznaniu za 500 €. Niesamowite uczucie dla mnie jak sie cieszyl,cieszy do tej pory-aparat swietny i jestesmy ze soba juz dwa lata. Jesli cie stac i chcesz go uszczesliwic-kup.Ja nie zaluje:)

kafeteria poleca staż związku (lata) 0-1 do 100zł 1-3 do 300 zł 3 i więcej powyżej 300zł :o :o :o 🖐️

Gość bbbjjghjkty
ja dostalam telefonik za 100z; na urodzinki... bylismy razem 8 miesiecy i nadal jestesmy... :) kup jak cie stac

Gość 499 zl ...
na aparat ? To z to grosze ;/ w miare zjadliwe cyfrowki kosztuja od 700 zl wzwyz ... nizsze ceny to zabawki dla dzieci ...

Gość bbbjjghjkty
1000zl mialo byc....

Gość ta najgorsza..
po co kupowac aparat skoro stac cię tylko na najtańszy. to trochę prezent bez sensu. lepiej kup cos, co mozesz kupic dobrej jakosci i jest to w graniocach twoich mozliwosci finansowych. np dobrą książkę o fotografowaniu kupisz za niewiele ponad 100 zł.

Gość ta najgorsza..
no bo jak juz kupowac komus prezent to porzadny a nie najtanszy. i niewazne czy drogi czy tani- byle by był DOBRY w swojej kategorii. ja bym zdecydowanie wolała dostac dobrą ksiązkę niz marny aparat.

Gość a tam już najtańszy
wkurza mnie jak co niektorzy robią z siebie "super-profesjonalnych" fotografów dla których cyfrówka za 500 zł to "zabawka dla dzieci".No sorry ale prawie wszyscy z nas to fotografowie-amatorzy i do zrobienia dobrych zdjęć na nasz użytek nie trzeba sprzętu za ponad 1000zł! Jeśli autorko cię na to stać to mu kup i już.

Gość ta najgorsza..
no własnie, tu nie chodzi o to zeby byc snobem z dobrym aparatem. po prostu kupowanie czegoś marnej jakosci nie ma sensu. Tym bardziej,że autorka napisała iż jej facet ma już zwykły aparat. po co mu więc drugi "zwykły" aparat...? tyle ze cyfrowy? aparat to taka rzecz na którą warto uzbierać te 1000 zł.