Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsagasgda

czy jestem tylko niedojdą czy kimś jeszcze gorszym?

Polecane posty

Gość gdsagasgda

mianowicie wybrałem się na dyskotekę, sam nie wiem po co, bo nie umiem tańczyć ani nie lubię muzyki dyskotekowej. no i poszedłem też tam zupełnie sam bo nie mam kolegów. nie wiedziałem co ze sobą zrobić więc szybko upłynniłem wejściówkę na drinka i sobie usiadłem. tak siedząc wypiłem jeszcze 3 piwa i szklankę whisky. wpadła mi w oko jedna dziewczyna. więc piłem w sumie po to żeby ośmielić się do niej podejść. a jestem tak niebywale nieśmiały, że w praktyce oznaczało to, że musiałbym ledwo trzymać się na nogach. przez pewien moment bezradnie przyglądałem się jak podrywał ją jakiś amantowaty koleś. ale coś mu powiedziała do ucha i od niego uciekła. w końcu, jak już naprawdę niewiele kojarzyłem, jakimś cudem podszedłem do niej i... uwaga :o : z tego co pamiętam pogłaskałem ją i jej koleżankę po głowie :o, wręczyłem im moje wizytówki :o pomachałem i szybkim krokiem udałem się do wyjścia :o A w domu spędziłem chwilę wymiotując na podłogę. I wiecie co, nie martwię się tak bardzo tym, że się ośmieszyłem, ale tym, że poderwał ją potem jakiś macho i odprowadził do domu :( A tak w ogóle, to jest szansa, że ona się do mnie odezwie na ten służbowy mail :D ?

hmm... facet, który nie umie zagadać, to nie facet :D mi się podobają starsi ode mnie tak 7- 10 lat w garniturkach i z zarostem, ale tacy na mnie nie lecą, buuuuuu 😭

Gość vxcvx
"hmm... facet, który nie umie zagadać, to nie facet " pojebana jestes

Gość gdsagasgda
nieee!!!!!!! dlaczego to zawsze ja muszę się tak skompromitować !!! :o powiedzcie, że ona zrozumie, że nie będę musiał zmieniać pracy...

Gość vxcvx
dobre :D

Gość tyreytreytre
a jak pozbyć się alkoholu z krwi? bo nie najlepiej się czuje.

Gość Jacek1982
:D

Gość masz juz 20 lat nie jestes dzi
sadze na podstawie tego co piszesz, ze nie tylko jestes sierota z zachowania ale i pewnie z wygladu tez. i takim jak ty chyba nic juz nie pomoze i nigdy sie nie wyrobia. pa

Gość trewtrewter
a jak zapomnieć o tym "incydencie"?