Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CFIIICZKA

CZY MOZNA W TAKI SPOSOB SCHUDNAC PROSZE WEJDZCIE

Polecane posty

Gość CFIIICZKA

mam zamiar codziennie cwiczyc oto moj plan 40min steperku,10minut skakanki,przysiady,brzuszki ogolnie godziny,plus spacery nie bede jesc kolacji po 18,i lekko jesc przykladowo tak sn-2kanpaki z warzywami 2sn-jablko,lub miska truskawek ob-zupa chuda kolacja-jogurt lub miska truskawek waze 65kilo i mam 163cm zrostu,chce schudnac w miesiac czyli do konca czerwca 5kilo,czy myslicie ze to jest mozliwe???

hmm bardzo mozliwe:) nawet bardzo bardzo:P ja dzis zaczynam glodowke i w 20 dni mam zamiar schudnac 13 kg:P moze i jestem glupia ale juz nie potrafie inaczej:P no nic:) trza byc twardym:) i tego zycze Tobie takze:*

Gość CFIIICZKA
a ile wazysz i jaki masz wzrost???tez chcalam glodowek zaczac ale zaczynaj sie truskawki a ja je uwielbiam

ja waze 67 i mam 170. ja tez uwielbiam truskawki:P ale ja mam tak ze jak juz zaczne jesc to nie widac konca:p wiec pomyslalam ze wezme sie za siebie ostro przez 20 dni potem tak z tydzien powoli wjde i juz:) NA WAKACJE akurat:) bo jade nad moze 27 czerwca:)

Gość CFIIIICZKA
a gdzie jedziesz???:)ja jade w sierpniu do mielna

CFIIIICZKA ja mieszkam w mielnie i zapraszam goraco bo lepszego miejsca w polsce w sezonie letnim nie ma poprostu :)

Gość CFIIIIICZKA
no wlasnie slyszalam:)ale ciezko bylo z kwaterami bo wszystko pozarezerwowane,ale udalo sie:) a drogo jest???tak ile trzeba liczyc na samo jedzenie na tydzien???

wiesz to zalezy czy chcesz troche poszalec czy oszczedzac jak masz wyzywienie i nocleg to tylko potrzeba ci na gofry :) lody :) nalesniki z bita smietaną :) i imprezy ...zazwyczaj wstep 10 zł i piwko po 6 zł tak mniej wiecej no mielo w sezonie jest oblęzone i na wczasowiczach zarabiają wiec ceny wysokie na pamiątkie tez kase bedzie potrzebna bo cudenka tam sprzedaja i oprzec sie nie mozna :)