Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashantii

prosze wejdzcie czy tez roz jest oryginalny????

Polecane posty

Gość ashantii

witam:))) chcialam sie was poradzic, otoz zamierzam sie do kupienie rozu bourjous http://www.allegro.pl/show_item.php?item=371379023&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%0D%0A++++%3C%2Fp%3E%3Cp%3EAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce%0D%0A++++%3Ci%3EMoje+Allegro+%3E+Aukcje+%3E+%3Ca+href%3D%22%2Fmy_allegro.php%3Fpage%3Dauctions%26type%3Dwatch%22%3EObserwuj%C4%99%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E na allegro jest wiele aukcji ktore oferuja go po cenia ok 25 zl podczas gdy w sklepach kosztuje opk ponad 40 zl na zdjeciach x aukcji opakowanie wyglada tak samo jak oryginal( ale czego mozna byc pewnym...) zastanawiam sie czy oni sprzedaja oryginaly?? roznica w cenie jest niewatpliwie zachecajaca bardzo ale wole byc pewna jak myslicie? mial ktos dowiadczenia ztakimi kosmetykami duzo tanszymi z allegro? ( nie mowie tu o jakisc diorach i canelach za 1/3 ceny ktore sa na pewno podrobkami co mozna sprawdzic zwyczajnie szukajac w google i porownujac wyglad opakowania czy uklad kolorkow...:)) tu jak napislam kolorki niby ok i opakowanie tez... sama juz nie weim

Gość oj oj ..sos
te towary są sprowadzone z zechodu dlatego tańsze.... osobiście kupuje podkład max factor color adapt( w sklepie prawie 60 ja płace ok 40 razem z wysyłką ) i wszstko jest ok nie ma żadnej różnicy, tak samo l'oreal podkład miracle touch, kupuje też lakiery i jest ok :) tylko tusze- są jakby troche wyschnięte:/// myśle że spokojnie możesz kupić

Gość ashantii
no wlasnie ja nie chce podrobki za 30 zl:o:o jak pozanc czy to oryginal?? o co sie moge spytac sprzedawce aby byc pewnym?

Gość ashantii
upp:)

Gość ashantii
nikt mi nie pomoże...?:((