Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alamakotta

Tak utrwala się obraz Polaka - prymitywnego tryglodyty!

Polecane posty

Gość Alamakotta

Co się tak podniecacie tym Webbem? Gdyby nasze "orły" (bez pazurów) grały na poziomie nie trzeba byłoby biadolić o stratę jednej bramki. A tak to dziadostwo dostało kopa w dupę i jeszcze się odgraża, hehehe Żałosne!

Gość smutna kobita z ciebi
to tylko zabawa :)

Gość
chyba troglodyty :o

Gość artystka z tanca z gwizdami
polacy to chuje!

Gość Alamakotta
Tez ide spac. Przytule sie do kaloryfera. Jak zwykle...

Gość artystka z tanca z gwizdami
rozdaje ulotki pod dworcem

ajajaj, teraz za granicą będą mieć kolejne powody by traktować polaków jak zwierzęta (czyt. bydło)

Gość Alamakotta
OK, troglodyty. Co nie zmienia abolutnie mojego zdania o prymitywiźmie znacznej części Polaków. Zawistne prostaki, które, nie potrafiąc samemu nic osiągnąć, najlepiej spaliliby to, co osiągnęli inni. Vide posty

Gość
chcesz zmieniać świat? zacznij od siebie! :)

Gość
śmiała teoria :) znasz kulturę osobistą wszystkich osób, których post kiedykolwiek przeczytałaś czy tylko niektórych?

Gość Alamakotta
Neurosa, ja codziennie zaczynam od siebie. Ale ty, jak widzę, reprezentujesz klasyczny kanon Polaka. Nie przyjmuje krytyki, bo przecież jest członkiem narodu wybranego.

Gość
ja znam inny kanon - wiecznie narzekającego krytykanta i właśnie Ty mi tutaj pasujesz jak złoto :p zgaduję że masz komplesy z powodu bycia Polką a gdybyś wyjechała za granicę pewnie po pół roku mówiłabyś z obcym akcentem :D bez odbioru - już sobie idę

Gość ej bez przesady
o ile chodzi o to, co Polacy wyprawiają teraz z webbem, to przechodzi ludzkie pojęcie i jest poniżej pasa... szczególnie to, że udostępnili jego adres, numer telofonu do publicznej wiadomości... to już jest pogwałcenie prywatności... ale z drugiej strony chylę czoła przed polskimi kibicami... wczoraj byli naprawdę spokojni, w przeciwieństwie do austryjackiego bydła, które pokazało swoją prawdziwą twarz! PS.mieszkam w wiedniu, żebyś mi nie napisała, że pewnie oglądałam mecz w jakimś zapyziałym barze we wsi na końcu świata z samymi przygłupami z Austrii... nie nie, oglądałam go na miejscu wśród polskich kibiców i tubylców i naprawdę Polacy wykazali maksimum spokoju! neurosa1 -> z tym akcentem nie jest tak łatwo... on rzeczywiście po jakimś czasie zanika, chcesz czy nie chcesz... ja tu siedzę tylko pół roku i mój polski akcent w niemieckim jest już ledwo wyczuwalny... chciał, nie chciał używając tylko niemieckiego i słysząc wszędzie ten ich śmieszny akcent, przejęłam go... z osłuchania po prostu... ale to nie znaczy, że ukrywam swoje pochodzenie,.. wręcz przeciwnie... tylko w języku mówionym już nie słychać, że jestem z Polski... z jednej strony szkoda, z drugiej to chyba się nazywa intensywna nauka języka... pozdrawiam wszystkich i proszę Polacy opanujcie się!!! sędzia popełnił dwa błędy, po jednym dla każdej strony... a tak naprawdę, patrząc na wczorajszy mecz, to i tak dobrze, że skończyło się remisem... i chwała za to Borucowi, bo to co wczoraj wyczyniał, to po prostu dech w piersiach zapierało...

Gość Poznaniak85
a mi się wydaje , że to będzie dobry przykład dla innych, jak takiemu Webbowi zniszczy się życie i spali dom , to wkońcu jeden z drugim zastanawią się czy warto brać w łapę , albo sędziować według sympatii....chodzi o Dumę Narodową...:)

Gość masz racje Poznaniak

Gość troglodyci jak coś pipo