Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jskcjejef

mam 20 lat, nigdy nie mialam faceta, czekam na wlasciwego

Polecane posty

Gość jskcjejef

zeby sie z nim kochac. a jednak, czuje, ze hormony we mnie tak buzuja, ze tak naprawde moglabym sie teraz przespoac moze nie z pierwszym lepszym, ale czuje potrzebe zblizenia, kochana sie, bzykania, sekszenia czy jak to ludzie nazywaja:O

Gość kikuliruri
no to zrob to... ja tak zrobilam i mam gdzies co inni mysla, wazne jest jeszcze to czy znasz kogos odpowiedniego, ja mialam i mam takie szczescie :D haaaaaaaaa

Gość jskcjejef
ale jak to zrobie, nie bede mogla sie na siebe pozniej patrzyc i nie znam nikogo odpowiedniegoO

a moze cos z twoimi wymaganiami jest nie tak? masz 20 lat a nie spotkalas jeszcze fajnego faceta? fajnych facetow jest mnostwo.l i lepiej obniz wymagania, bo potem bedzie zonk jak ten "wlasciwy" okaze sie baeznadziejni (bo tu zachodzi paradoks, faceci sa fajni, ale beznadziejni zarazem ;) )

Gość właściwy facet
spotkamy się koło czterdziestki , ja tez na ciebie czekam :classic_cool:

Gość markiet
ja mam 26 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość markiet
za to miałem dużo chłopaków :classic_cool:

Gość jskcjejef
macie racje, to tak jakbym szukala ulubionej potrawy:( nie wiem ze mna cos nie tak jest, chce zwiazku ale tez boje sie i w sumie nie mam wymagan niewiaodmo jakich, a zd rugiej strony chyba wybrzudzam:O.

Gość markiet
ja nie mam dziewczyny dlatego ze nie nie mam do kobiet odwagi.

Gość jskcjejef
bo ja wymyslilam sobie w glowie jakiegos faceta, jaki cudowny zwiazek i chyba suzkam tego i jak widze jakiegos faceta to siobie mysle"nie, to nie ten" itp. jestem nienormalna:Owlasnie mi t usmyslowiliscie.dzieki! p.s.Misiowata_mandarynka (misiowata_mandarynka@interia.e) To tak jakbyś szukała ulubionej potrawy, żadnej nie próbując dziekiza ten wpis.to takie proste a dla mnie chyba jak do tej pory bylo za trudne by zrozumiec.

Gość jskcjejef
ostatnio jak jeden z kolegów chciał mnie zaprosić na kawę , to szyderczo się uśmiechnęłam warknęłam odbytnicą i uciekłam :( 🖐️

Gość jskcjejef
marny podszyw

a po co chcesz sie spieszyć, znajdziesz napewno a \"obniżanie poprzeczki\" czy inne rady sa bezsensu . kieruj sie własnyjm rozumem bo tylko ty ponosisz za to odpowiedzialność :D

Gość jskcjejef
dobra powiem wam prawdę , jestem tak szpetna ,że dostałam ofertę pracy w domu strachów w wesołym miasteczku :(

Gość referee Webb
Byle kiedyś krolena ktora tez postanowila czekac.I czekala.W koncu umarła.

Gość jskcjejef
nie jestem szpetna, wiem, ze moge sie podobac, jednak z moim charakterem cos nie tak, skoro uciekam przed kazdym potencjalnym partnerem.boje sie, ale czego?

Gość Kenniks
Boisz się zaryzykować... bo szukasz czegoś wyimaginowanego i zanim w ogóle spróbujesz wmawiasz sobie, że to nie jest to... nie próbując się nawet przekonać...

Gość jskcjejef
jest dokladne tak jak piszesz. jak z tego wyjsc?

Gość Kenniks
Może naprawdę nie znalazłaś nikogo odpowiedniego? Czasem warto jednak nawet porozmawiać z facetem, któtego normalnie byś przekreśliła. Zaryzykować spotkanie, randkę... To Cię nic nie kosztuje... Zawsze możesz się wycofać jeśli Ci się nie spodoba. Jak mawia pewna bardzo mądra osoba:"Ideały są nudne, bo nie ma czego poprawiać"

Gość jskcjejef
u mnie to wyglada tak, ze fac moze byc mily, sympatyczny, nawet okej z wygladu ale po prostu no nie chce z nim byc i tu powstaje pytanie, czy ja sobie to wmawiam, ze nie chce z nim byc bo sie po prostu boje, czy naprawde nie chce z nim byc:O chyba naprawde szukamkogos kto nie istnieje. zaczynam sie z tym meczyc, nawte jak sie spotkam z jakis facetem, to juz na 2 spotkanie z nm nie pojde:O jestem idotka

Gość zajeta
gdy mialam 20 i wiecej i mniej:) to mialam i nadal mam kolegow i nie mialam w wieku 20 lat presji posiadania na sile faceta, wlasnie nic na sile, ale i nie uciekaj przed rozmowami czy towarzystwem plci brzydkiej, swojego meza poznalam w 24l :D

Gość zajeta
nie jestes idiotka tylko po prostu nie patrz na kazdego faceta jako material na lozko meza czy chlopaka

Gość jskcjejef
ja tez nie mam w sumie jako takiej presji, zyje sobie, jestem szczesliwa, realizuje sie itp. jednak czasme sobiemysle, co tak naprawde powoduje,z e jestem sama i wiem tez, ze to moje zachowanie wzgledme facetow nie jest do konca normalne i jak mnie najdzie na przemyslenia, tak jak teraz, to boje sie, ze tak juz bedzie zawsze, bo przeciez moze byc, jelsi JA tego nie zmienie. ogolnie mam slaby kontakt z facetami, duzo lepiej czuje sie w towarzystwie kobiet.

Gość sama nie wiesz czego chcesz
rozkapryszona ksiezniczka:P

Gość Kenniks
Nie wiem co Ci poradzić... w życiu często spotykałem się z wieloma dziewczynami. Przeważnie były bardzo ładne sympatyczne, ale czegoś mi brakowało... klimatu? przeznaczenia? nie wiem... po prostu nudziłem się w ich obecności. Potem poznałem "ją" na początku nic. Wchodziliśmy sobie w słowo w ogóle nawzajem siebie nie słuchaliśmy. Jednak z czasem odsłoniliśmy swoje prawdziwe oblicza:) Nigdy nie doświadczyłem czegoś takiego... Nie jest najpiękniejszą kobietą świata, ma swoje wady i w ogóle. Jednak nie ciągnie mnie do innych. Czuję z nią niewidzialną więź, to jest dla mnie naprawde ogromną zagadką dlaczego... Zawsze byłem zimny... Może właśnie czegoś takiego Tobie trzeba? Przypadku? Nie poznasz miłości swojego życia siedząc w domu:)

Gość A Lepper przełożony brygitek
a ja miałem wszystkie zakonnice i pieerdolę wszystkie dziewice w ryło