Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie jest...

czemu w życiu to tak jest?

Polecane posty

Gość zycie jest...

a więc nie zaliczę sesji bo nie mam czasu na 10 egzaminów:( do tego nie zdałam znowu prawa jazdy o samochodzie mogę pomarzyć,jestem chora,dopadła mnie grypa:( ledwo co żyję,nie dostanę chyba urlopu na wakacje choć już mam je zarezerwowane,multum kasy ostatnio wydałam odłożonej:( i dziś zostawił mnie facet na którym tak mi zależało...bo nie kocha mnie i chce być wolny,a niedawno wszystko było dobrze.i co leżałam plakałam dzisiaj,później mu mówiłam że jest chamem,ale wiecie co nie warto chyba...tylko teraz muszę czekać,aż nadejdą dobre czasy...i się nie poddawać musiałam się wyżalić...

Gość zycie jest...
chyba naprawdę...i weź tu sie nie załamuj:/

Gość ok 1200
olej to wszystko, zycie i tak jest piekne. ja tez nie zdalam prawko drugi raz, na uczelni mam przerabane u profesorow, obrona pracy przelozona, do tego zaczelam sie jąkać z tego wszystkiego :/ a faceta nie mam. rzucil mnie rok temu i sie leczylam ponad pol roku. juz jest ok i jakos zyję.

Gość zycie jest...
no właśnie to sobie myśle że jak się dotknie dna to później może być już tylko lepiej,jeszcze mogli by mnie z pracy wywalić ale to niemożliwe akurat ,więc czekam bo będzie lepiej:)

Gość ok 1200
tak, od dna mozna sie juz tylko odbic ;)

Gość zycie jest...
napisałam smsa temu mojemu byłemu że dobrze się stało i że ja tak naprawdę to nie wiem dlaczego dziś tak rozpaczałam chyba oszalałam,a co tam nie dam mu tej satysfakcji,odbijam się pomalutku...

Gość siła złego na jednego
Czasem trzeba zaliczyć dno,żeby mieć się od czego odbić!Będzie dobrze....musi,co nas nie zabije,to nas wzmocni!Uszka do góry!❤️

Gość zycie jest...
bo to trzeba wszystko pomału kroczkami ułożyć,ja od dziś zaczynam:) staram się