Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana ech

nie wytrzymuje juz, chce sie zabic

Polecane posty

Gość zalamana ech

Pies miał już dzisiaj 2 ataki padaczki, odechciewa mi się żyć. Mam dodatkowo anemie i nerwice. Chce sie zabić, to chyba jedyne rozwiazanie... :(:(:(

Gość zalamana ech
Spierdalaj, to wcale nei jest śmieszne, kiedy patrzysz na psa podczas ataku i wiesz, że nie możesz mu pomóc, a zwierze może zdechnąć. Idiota

Gość Ałła Pugaczowa
no ale co nam wszystkim chcesz przez to przekazać? :-0 nie wytrzymujesz to nie wytrzymuj :-P w doopie to mamy :-P

Gość zalamana ech

Gość zalamana ech
Ałła Pugaczowa - oby ciebie też kiedyś w doopie wszyscy mieli, kiedy będziesz miała problemy...

Gość Ałła Pugaczowa
i tak mnie mają :-P swoje problemy załatwiam sama :-P poza tym nikt nie uratuje twojego psa przez internet :-0

Gość Nie załamuj się
Idź do psychologa, z psem do weterynarza, z anemią do lekarza. Z czasem z tego wyjdziesz. 🌼

Gość módl się
może będzie mu lepiej, a ja Ciebie rozumiem i współczuje

Gość inverno
A kto bedzie sie zajmowal pieskiem jak sie zabijesz?

Gość zalamana ech
Ałła Pugaczowa - nie chcę, aby ktoś ratował mi psa. :o Pragnę się jedynie wyżalić, czy to takie złe??? maja cie w doopie, bo ty masz innych a z niektorymi problemami sama sobie nie poradzisz

a Ty masz w dupie wszystkich ludzi ktorzy moze zaplacza po Tobie, to jest gorsze niz to ze maja Cie w dupie ludzie z forum

Gość zalamana ech
módl się - tak, tylko ja nie wierzę... ale mam nadzieje ze bedzie lepiej inverno - pieska i tak pewnie trzeba bedzie uspic, bo zadne leki mu nie pomagaja :( w lipcu jeszcze pojade do warszawy albo do berlina na badania z nim, moze jest jeszcze jakas szansa

Gość zalamana ech
kolejna - nie mam ich w dupie, nigdy nei mam bliskich mi osob gdzies. I chyba tylko to mnie trzyma przy zyciu. :(

Gość ppppppppppppp
Padaczkę u psa da się leczyć, anemię też! Zabierz psa do dobrego weterynarza, niech zapisze odpowiednie leki (pamiętaj żeby je dawać codziennie), z sobą idź do internisty, nich zapisze Ci jakieś żelazo z kwasem foliowym i wit. b i będzie dobrze! Zabierz psa na spacer, jest piękna pogoda (przynajmniej u mnie), nie warto się smucić, te problemy dadzą się rozwiązać, głowa do góry!!!!!

Gość papayek
a na kiedy zaplanowałaś wizytę u psychiatry dla siebie ?

Gość zalamana ech
ppppppppppppp - byłam u kilku wetów, ale nic nie poskutkowało. A jeśli nawet, to te leki niszczą psu wątrobe, wiec i tak o wiele skracają życie. Teraz podaje mu homoopatyki, widac poprawe, ale niewielka... Biore jakies lekarstwa, ale podobno poprawe bedzie widac po 3 miesiacach, czyli jeszcze jakies 2 przede mną... Dzięki za kilka dobrych słów 🌼

Gość z psem do weta
idz a nie placzesz na forum a psiak sie meczy.... a potem zapisz sie do psychiatry

Gość z psem do weta
a moze to nie padaczka???? moj jak mial takie ataki i dawalam mu na watrobe leki nic nie dalo a potem okazalo sie ze to nowotwor i musialam go uspic

Gość hej mała
główka do góry,są leki przeciwpadaczkowe,a wszystko co dobre przed Tobą,dzis jest źle ,jutro musi byc dobrze,a te wszystkie pierdolniete krowy niech spitalają z głupimi komentami:o

Gość zalamana ech
homeopatyki* Do psychiatry pojde dopiero, kiedy wylecze anemie... Bo lekarz stwierdzil, ze objawy sa do siebie bardzo zblizone i pewnie nei mam nerwicy :o Tylko, że kiedy się stresuję mam wszystkie objawy i też nagłe ataki paniki. Ech...

Gość gospodarz Anioł
bo mnie dziś juz 3 razy pies wyruchał

Gość zalamana ech
z psem do weta - napewno padaczka. no, tylko jedno nie wyklucza drugiego :o hej mała - dzięki!!! 🌼

Gość ppppppppppppp
Czasem faktycznie ciężko dobrać psu lek (wiem bo jestem wetem) i faktycznie wątroba też jest bardzo osłabiona po tabletkach. Ja sama miałam psa z padaczką, u niego też długo nic nie działało, poskutkowała dopieo kombinacja convulexu z luminalem i diazepamem- 6 lat bez ataków, a tak- po kilka na dzień, ale niestety w końcu siadła wątroba, chociaż i tak miałam go 10 lat, więc nie było tak źle. Mam nadzieję, że jak pojedziesz w lipcu na konsultację, to może coś wymyślą dla Twojej psinki. A jeśli chodzi o Ciebie, postaraj się szukać tylko pozytywów i tylko o tym myśleć! Szczęście w końcu do Ciebie przyjdzie, naprawdę! A na anemię świetnie działa sok z czerwonych buraczków, u córki koleżanki przyniósł kolosalną poprawę w ciągu miesiąca! Trzymam kciuki za Ciebie!

Gość pauliiiisiaaaaaaaaaaiaiaaaa
no więc po kolei.;] z psem na spacer, niech sobie pobiega,rozerwie się, poza tym szukaj innych specjalistów weterynarzy, dawaj mu te leki,nic innego nmie wymyslisz,a jeśli będzie coraz gorzej to zastanów się na duśpieniem-TAM będzie miał lepiej..nic nie będzie go bolało. masz anemie-to da sie leczyć, bierze przepisane leki i poprawa na pewno będzie masz nerwice-idź do psychologa, może w razie potrzeby do psychiatry,który przepisze leki. a na koniec..- nie załamuj sie,bo jest wiele osób,mających wieksze problemy niz nerwica i anemia z ktorymi mozna życ i leczyc. nie uzalaj się nad sobą, wyjdz gdzies z koelzankami, jest sobota. rozerwij sie.. 3maj sie;))

Gość zalamana ech
ppppppppppppp - teraz daje mu homeopatyki, podobno nie maja zadnego wplywu na zdrowie psa. I faktycznie cos daja, bo teraz ma ataki zwykle raz na tydzien, a wczesniej raz na dzien... Tylko dzisiaj miala 2... Najgorsze jest to, ze pies nie jest maly, bo wazy 40kg. Anemie lecze, powoli, ale lecze :) Dzieki za rade, dzisiaj moze kupie ten sok a na obiad zjem watrobke, podobno tez ma duzo zelaza pauliiiisiaaaaaaaaaaiaiaaaa - troche boje sie, ze na spacerze dostanie atak, bylam z nia jakas godzine temu... Nie chce usypiac, bo psiak jest mlodziutki, ma zaledwie 1,5 roku. Nie moge wyjsc z kolezankami, bo nie mam z kim zostawic pieska. :( Tak samo chlopak twierdzi, ze go splawiam, bo nie chce sie spotkac w tym tygodniu... Ech, jest ciężko, ale mam nadzieje, ze sobie poradze.

Gość ppppppppppppp
Sok najlepiej robic samemu w sokowirowce i pić codziennie, mozna do smaku dodac jablko lub marchew.