Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość punta arenas

14 latka w ciązy to skandal

Polecane posty

Gość punta arenas

Rodzice jak ją pilnowali powinno się takie smarkule zamykać za karę w jakimś osrodku normalnie człek podejmuje sex po slubie ok. 30stki.

Gość zdarzaly sie juzi 12
latki a w Brazylii nawet 9 latka wiec nie panikuj:o

Gość urzędowa
moja 30-letnia koleżanka ma syna w wieku 16 lat, urodziła wychowała, załozyła nową rodzine i zyje ale fakt rodzice powinni bardziej pilnować własne dzieci, kurcze nieraz na imprezach widzi się takie siksy często i pijane

skandal! gdzie sa rodzice tej dziewczyny? puszcza sie a teraz czytam w necie ze ma zgode i znalezli szipital w ktorym zrobia jej skrobanke!!!!!!!!!!! SZOK

Gość Maślane oczy i maślana bułka
Niby ją zgwałcił. No ale gdzie?za lasem, w nocy w piwnicy?To co ona robiła za lasem, w nocy, w piwnicy?Wydaje mi sie ze ona zbałamusiła, kusiła go, podrywała a chłopaczkowi podniosło się to i owo i nie zapanował. Dziewczyna spękała a on chciał. I taki to efekt kuszenia chłopa a jak on chce to ona potem sie broni mówiąc ze zgwałcił.Trzebabyło kusić chłopaka? I teraz kazda bedzie chciała usuwac mówiąc ze ją zgwałcił.

przeciez ta mala klamala ze to byl gwalt! nie czytasz gazet? puscila sie guwniara i chciala sie wykrecic z tego!

Gość jestescie wredne baby
szkoda, ze wasze matki nie zdecydowaly sie na aborcje

i teraz jeszcze zalatwiaja jej aborcje bo stwierdzili ze w tak mlodym wieku ciaza mopze grozic jej zyciu! wejdz na onet.pl i tam wszystko pisze!!! trafia mnie jak to czytam!!!!!!!!

Gość kajko i kokosz
zlota nie ekscytuj sie tak, bo ci zylka peknie

to nie był gwałt!!! ciaza jest wynikiem czynu zabronionego, czyli współżycia z dziewczyną ponizej 16 roku zycia!!! a media to sobie podkolorowały. fakt ze rodzice powinni upilnowac swoje dziecko, ale faktem tez jest ze gdyby nie to ze lekarz nie dotrzymał tajemnicy zawodowej, ta inforamcja nie trafiłaby do mediów. gazeta wyborcza podłapała temat i rozpentała burze. dziewczyna będzie miała teraz przesrane!! ile jest takich które rodza w młodym wieku?? ale cała polska o tym ie trąbi!!

Gość gwałt czy nie
lekarza obowiązuje tajemnica zawodowa. Nie dotrzymał i powinien stracić prawo wykonywania zawodu a wszystkim oburzonym życzę podobnej tragedii pod własnym dachem:O

Gość Maślane oczy i maślana bułka
tyle jest takich sytuacji- teraz co druga nastolatka bedzie mówiła ze jest zgwałcona i zechce aborcji.

jestem oburzona tą sprawa, bo najpierw matka niedopilnowała a potem wymaga niewiadomo czego. te dzieciaki maja przeciez wychowanie do zycia w rodzinie, ale większość nie chodzi bo rodzice sienie zgadzają.] chciała sie młoda bzykac, to mogła pomyślec o gumie, tak samo i chłopaczek. czy to naprawdę taki wielki problem iść na stacje benzynowa i kupić?? no tak wstyd nie pozwalał pewnie. teraz to dopiero się będa chować po kontach, bo się wstydzic będa.

Gość gdyby klechistańska
durnota nie zabraniała uczyć dzieci o seksie i antykoncepcji. Takich tragedii byłoby mniej.

co ty poerdzielisz?? przeciez maja takie zajecia w szkole!! ale rodzice nie puszczaja, bo to zajecia dodatkowe, i strata czasu

Gość gdyby klechistańska
Dziwne... ja moje dziecko puściłem. Zajęcia poprowadziła katechetka, która opowiadała o grzechu współżycia i śmiertelnym grzechu antykoncepcji. Do dupy z taką postaną katolusiowatą szkołą:O