Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheila85

Pozbyć się cellulitu w miesiąc !!! mój CEL !

Polecane posty

Gość sheila85

bo jadę nad morze :) szczupła jestem ale nóżki (po całości) pupe przydałoby się troche ujędrnić no i pozbyc tego okropnego cellulitu żeby nosić krótkie spodenki i czuć się pięknie ;P Jedyny sposób jaki znam to wszechobecny pilling z kawy :) a moze jakieś ćwiczenia lub kosmetyki (takie na studencką kieszeń) ;)

Gość sheila85
hop :)

bańki chińskie - podobno jakaś rewelacja w walce z cellulitem. ja jak na razie narobiłam sobie tylko siniaków nimi :P ale czuć jak się to wszystko tam pod tą bańką przesuwa.. brr.. chyba działa i masażery jakieś - takie zwykłe, nie mechaniczne. są na pewno na studencką kieszeń a i efektowne jeśli się systematycznie masuje no i ruchu trochę - to że się "puści w ruch" te przerośnięte komórki tłuszczowe nie sprawi, że one się same wchłoną. spalić trzeba :) kremy to tylko dodatek..

Gość sheila85
bańki nieee ! mam je gdzieś w domu, chyba pies je gryzie ;P bo też sobie narobiłam siniaków. Póki co stawiam na 1.rower, ew.jakies ćwiczenia w domu,ale delikatnie ;) 2. pilling kawowy z oliwką 3. zielona herbata 4. zwykły balsam nawilżający

Gość sheila85
jeszcze cos ;) 5. zimne prysznice lub naprzemienne 6.masowanie szorstką gąbką

dobra opcja, też chyba skończy się na pożarciu ich przez psa :D rower - pamiętaj, duze obciążenie rozbudowuje (nie za dużo, ale zawsze) nogi - rozciągaj potem uda, łydki i posladki powodzenia!

Gość upierdliwy typ
najlepiej walnij się w głowę pięścią, rpzynajmniej będziesz pożytweczna dla świata

Gość sheila85
Samanta- no właśnie szukam jeszcze jakiś lekkich ćwiczeń :) upierdliwy-dzięki za podbicie tematu :P

Gość effy
zycze powodzenia:] ja walczyam z cellu 2 lata. owszem balsamy troche nawilzyly skore a sport pomogl ale nie zlikwidowal skorki. peeling tez jest ok - sama stosuje do ujedrnienia ale sam cellu zniwelowalam najpierw mezoterapia beziglowa a potem dobilam smartlipo...teraz juz tylko cieszyc sie malym tyleczkiem bez grama niechcianego tluszczyku pozdrawiam

Gość a smarowanie octem
jabłkowym?Stosowała któraś??

Gość sheila85
effy- a ja jakos wierzę, ze mi sie uda :) nie jest b. duzy :) nie stosowałam nic takiego

Gość Sasss
minęły juz 2 miesiące i już zapomnialyście o cellulicie???

Gość gość
Ja właśnie się dowiedziałam że pomagają też zimno-gorące prysznice (na przemian) - może to też miało wpływ na zniknięcie cellulitu u mnie, bo w ten sposób od jakiegoś czasu hartuję organizm, a jakoś się te zabiegi zbiegły w czasie z walką z cellulitem ;) Detocell Slim też polecam bardzo - tabletki całkowicie ziołowe, ale zioła tak dobrane, żeby pomóc z tym paskudztwem. No i nie obeszło się bez zmiany nawyków żywieniowych i zebrania dooopy w troki i ćwiczeń ;) ale tak, mi się udało! :D

Gość gość
W tym wątku (http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3722299&start=30) pochwaliłam kurację Dermika Passione Body, która trwa dwa tygodnie i działa naprawdę, naprawdę świetnie. Efekty trudno opisać, boję się, że jak ktoś nie używa, to nie uwierzy ;P Jedyna wada to cena (ok. 100 zł), ale jesli mamy kupować niezliczone ilości tanich kosmetyków antycellulitowych przez wiele lat, to chyba się opłaca jednorazowy większy wydatek :)