Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe co powiecie

szybka ANKIETA nt. Wałęsy. TAK czy NIE?

Polecane posty

Gość Lechu to zdrajca

Gość uważam że nie współpracował
najwyżej mógł pozorować dobre kontakty z nimi, żeby się odpierdolili:classic_cool: Wszystkie fredki Gwiazdy itp. nie mieli wtedy odwagi się wychylić. Dlaczego wtedy nie protestowali, skoro Wałęsa taki zdrajca????:O Bo liczyli na to, że coś dostaną, że osiągną karierę na jego plecach. Uważali, że to głupi kmiot ze wsi, a że Wałęsa jest w gorącej wodzie kąpany i butny, to jako jedyny się stawiał jak chojrak:O Gdzie wtedy był Kaczyński, który wszystkich ocenia????? W domu, drodzy państwo. Jarosław Kaczyński był w domu. Z mamą. Żadnego z braci K. nikt w stoczni wtedy nie znał i na oczy nie widział. Gdyby nie to, że Wałęsa ryzykował i dużo zyskał, do dziś tacy Kaczyńscy, Gwiazdy, Walentynowiczowe trzęśliby portkami i gówno zrobili. Wałęsa ma bardzo niewyparzoną gębę, jest zadufany w sobie nieco, nie ma fałszywej skromności. Ale za to coś robi. A reszta potrafi tylko oczerniac, gadać, żalić się, że to nie oni są popularni i na topie:O A IPN jest instytucja państwową. Powiedzcie, komu w Polsce taka publikacja pomoże? Kompromitujemy się już na każdym froncie, nie tylko jeśli chodzi o piłkę nożną:O W Rosji piszą, że Lech Wałęsa jest u nas poniżany. A kto jak kto, ale oni coś o poniżaniu wiedzą:O

Gość Hola.Hola
nie i jeszcze raz nie opluwają go skurwysyny którzy zapewne sami byli TW

Gość oczywiste że tak
miał czas i wiele okazji by wyczyscic co trzeba

Gość Był Był Był
Tak na 99,99%

Gość mam to w dupie co za różnica
to było dawno temu i dla mnie to bez różnicy, liczy się EFEKT i dlatgo cenię Wałęsę - wsparł upadek komunizmu i dziś żyjemy między innymi dzięki niemu w wolnym kraju- reszta mnie nie obchodzi

Gość YES YES YES.DA DA DA.TAAAAAAA.

Gość uważam że nie współpracował
Ciekawe też, że LOJALKA KACZORA była podobno sfałszowana, a teraz pierniczą, że SB nie fałszowało dokumentów:O Gdzie podział się jarek? Nie może się pokazywać na oczy ludziom, bo żółć go zalała i zatruł sie własnym jadem?????

Gość sisters of mercy
nie

Gość balbisia
Co tak naprawde mozemy wiedzieć??? Czasami, by cos zdziałac, trzeba było iśc na jakieś układy....ale słowo "zdrajca" to juz za duzo! Dla mnie liczy się to, co zdziałał dla Polski- czasami cel uswięca srodki....

Gość najbardziej oprocz JP2
znany Polak na swiecie, moze nawet bardziej. Wiekszosc obcokrajowcow pytany o POlske wymienia Walesę i nikogo innego. Jak wyleja pomyje na Walese, to beda nas kojarzyc w swiecie tylko jako złodziei samochodów Nawet jak cos mial z tym wspolnego, to dzialal w dobrej wierze , liczy sie efekt. Kurski, Kaczki itd nagle sie obudzili - bylo protestowac lata temu. Wstyd. NIE

Gość uppppppppp

Gość mogę cię klepnąć Jarku
:O