Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romeo niekoniecznie z wenecji

Dlaczego bardzo atrakcyjne dziewczyny sa takie dumne i wyniosle ??

Polecane posty

a poza tym zachowuja sie jakby im sie wszystko nalezalo bo sa ladne ? nie raz chcialem sprawic przyjemnosc takiej dziewczynie, otwierajac drzwi przed nosem, przepuszczajac na pasach itd a taka nigdy nie podziekowala, nawet nie usmiechnela sie tylko standardowo glowa i nos do gory:-o robilem to samo ze zwyklymi dziewczynami no i oczywiscie pasztetami ( dla eksperymentu warto bylo nawet na nie spojrzec :-o ) i o dziwo takie zawsze dziekuja, usmiechaja sie i sa mile i sympatyczne. nie rozumiem dlaczego takie bardzo ladne dziewczyny nie maja kultury, nie stac ich na taki gest ?? dlaczego ?? nie uogolniam tu ze zawsze tak jest i ze kazda jest dumna i wyniosla, jednak tak jest w duzej wiekszosci i to jest oburzajace bo przeciez atrakcyjna dziewczyna powinna dawac przyklad pasztetom jak sie zachowywac

Gość no i co w tym złego
o wypraszam sobie ja jestem śliczna i zawsze dziękuję za miły gest ze strony mężczyzny.

no dobrze, ale nie napisalem ze WSZYSTKIE prawda ? :-p wiekszosc takich lalun jest dumna i wyniosla jakby nie wiem kim byla :-o

Gość odpowiedź jest tutaj
to nie o to chodzi, lepiej nie uśmiechac się i zadrzec glowed o góry i nie podziękować bo a nóż jakiś kretyn się doczepi i spokoju potem nie da :)

Gość u10
uśmiech zawsze

to było x lat temu :)Ja bylam poprostu nieśmiała :)I tym nosem zadartym w góre nadrabiałam nieśmiałość :)

czasami to tylko pozory ;) błędna interpretacja danych...

Gość hatawuja
Romeo byl z VErony.

Gość jak to dlaczego
ano z tego samego powodu, z ktorego i ty patrzysz lekceważąco na te "pasztety". :classic_cool:

Gość allleelluja
to jest oczywiste, przecież musiałyby sie uśmiechac i dziekowac co 5 sekund, bo jak ma sie ładną buźke to faceci non stop potrafią ustepowac miejsca. Ile razy się uśmiechnęlam do jakiegoś to potem poleciał jakis tekst w stylu - 'oj jak ja bym miał taka dziewczyne to bym ją na rękach nosił". To już dla swietego spokoju, nawet gdy chcę być miła i uprzejma powstrzymuję sie od jakichkolwiek reakcji, ot tak po prostu jakbym nawet nie zauważyła....

podstawowe zadady kultury mowia ze taka osoba powinna podziekowac gdyz ktos im ustepuje, robi przysluge itd. atrakcyjne dziewczyny powinny byc mile i sympatyczne, aczkolwiek stanowcze gdy je ktos podrywa. to o wiele lepsze niz duma i wynioslosc oraz traktowanie innych z gory :-o

Dżizass czlowieku - ogarnij sie chcesz zeby Ci ludzie dziekowali za zwykłe objawy kultury? Takie zachowanie to norma i ewentualnie piętnuje sie odstepstwa od niej a nie jej przestrzeganie wychwala... To tak jakbym sie dziwił, czemu wszystkie chuderlaki na ulicy nie są mi wdzieczne za to, ze im mordy nie skułem, czy pod buty nie wziąłem - bo przecież mógłbym - skoro widać ze to leszce nie potrafiące sie bronić... masz jakiś kompleks autorze - nie chcesz byc kulturalny, to nie bądź, skoro to wymaga od Ciebie takiego wysiłku, ze az potrzebujesz wdziecznosci

A skąd Ci się biorą w głowie przekonania o tym, co POWINNY ładne dziewczyny? powinny dziękować, powinny dawać przykład itd. uroda do tego zobowiązuje?? to jakiś absurd. no i poza tym - ciężko mi to przez gardło, a właściwie palce, przechodzi - ale zgadzam się z komicznym: opisujesz przejawy kultury. A one powinny być normą w stosunku do wszystkich kobiet, niezależnie od urody. Dziwne, że to Twoim zdaniem tak dużo. Dałeś kiedyś z siebie coś więcej?

z drugiej strony, normalnym objawem kultury ze strony kobiety jest powiedzenie "dziękuję". A nie zatrzaskiwanie drzwi przed nosem, kiedy ktoś powie "ale pani jest piękna"...ups...wypsnęlo mi się :P

Sally - obiecuje Ci, ze dla odmiany napisze w innym temacie cos bardzo oburzającego, zebys mogla dla równowagi mnie potępić :P

Gość asdfd
ja tam to pierdole i nie otwieram kobietom drzwi, co one rak nie maja? Tak samo w drzwiach nie przepuszczam.

"z drugiej strony, normalnym objawem kultury ze strony kobiety jest powiedzenie "dziękuję". A nie zatrzaskiwanie drzwi przed nosem, kiedy ktoś powie "ale pani jest piękna"...ups...wypsnęlo mi się" mysle ze akurat w tym przypadku nie o kulture chodzi :P:P:P ale o ukryty podtekst chęci upokorzenia poprzez sugestie gotowości współżycia sexualnego :P Mysle ze bohaterka opisanej sytuacji tak to odczytala :D

"ja tam to pie**ole i nie otwieram kobietom drzwi, co one rak nie maja? Tak samo w drzwiach nie przepuszczam" to akurat duży błąd... kobiety zwracaja uwage na drobiazgi i mozna dzieki takim bzdetom wiele u nich zyskac... co pozwala byc totalnym skurwielem i jebaką w ogolnosci, lecz to zupełnie uchodzi ich uwadze, bo zauroczyło juz je kilka duperelowatych gestów :D