Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anijjjjaaa

jak wyczyścić plamy po miesiączce

Polecane posty

Gość anijjjjaaa

ludzie znacie jakies sposoby na wyczyszczenie plam po okresie... kurde mam takie fajne biale spodnie i na pech całe je poplamiłam... próbowałam juz wszystkiego szarego mydła, płynu do naczyn,. i kurde za nic nie chce puścić...moze znacie jakies domowe sposoby... kurde moje ulubione spodnie... a nie chce ich wyrzucac...

ja zamaczam w lodowatej wodzie i dodaje proszku a jak nie idzie to wybielacz. najlepiej delikatny-vanish czy cos.

Gość aja wiem a ja wiem
przede wszystkim czyścic na swiezo i zawsze zimnej wodzie. wtedy puszcza nawet przy użyciu zwykłego mydła.

Gość aja wiem a ja wiem
jak zalejesz ciepła woda to niestety plama sie wżera.....spróbuj odplamiacza i jakis dobry proszek do prania i tu bym juz próbowała w wysokiej temperaturze wyprać jezeli zimna juz nic nie daje.

Gość soda albo woda utleniona

Gość city vampir
najlepiej wyczyscic wodom utlenionom zawsze działa

Gość gość
Też mi się tak stało z białymi spodniami i oczywiście odłożyłam je na potem (2 dni) i niestety już krew zaschła. Pozbyłam się tego tak: nalałam do miski zimną wodę i zamoczylam tam spodnie a następnie jak już się trochę wymoczyły to wtarłam w plamy sodę oczyszczoną i polałam cytryną aby "bąbelkowało". W następnym kroku posłałam ślady wodą utlenioną i wrzuciłam do pralki (dałam dużo proszku i kapsułkę do prania) na temp. 40°C koniec :) teraz cieszę się swoimi białymi spodniami