Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veronicaaa

VERSACE COLLECTION? -- Co sądzicie o tej linii Versace?

Polecane posty

Gość Veronicaaa

Witam! Co sądzicie o linni Versace Collection? Są 4 butiki w Polsce. Ja akurat odwiedzam sklep w Galerii Mokotów gdyż mieszkam w Warszawie. Uważacie, że są dobre jakościowo? Na metkach czasami jest napisane, że są zrobione albo w Grecji albo w Turcji. Zastanawiam się czy przypadkiem nie jest to zwykłe naciąganie ludzi. W sumie ubrania jak ubrania, ale nie wszystkie są z Włoch gdyż Versace ma fabryki w różnych krajach.

Gość x1x1x1
ja nic nie sądze. UBRANIA DLA SNOBOW! Jak mozna taką kasiore placic za taki bubel to paranoja. No ale rodzina Versace za to ma kase :P

Gość x1x1x1
Gicior Ty SNOBIE !!! :P

Gość MoniczkaMoni
To że ktoś kupuje Versace nie oznacza, że jest snobem. Jeżeli go stać to sobie na to pozwala bo dla niego nie są to duże kwoty. Versace jest bardzo dobrą marką. Ubrania są gatunkowo bardzo dobre i dobrze skrojone. Czasami warto wydać więcej na coś porządnego a nie na kilka bluzek z H&M.

Gość Aldo
Kupuje czasami ubrania versace collection i jestem zadowolony, uwazam ze jakos bardzo dobra ale ceny nie tylko odzwierciedlaja jakosc ubran ale tez prestiz marki. Pzdr