Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Jak się zakończył ostatni sezon SEXU W WIELKIM MIEśCIE ???

Polecane posty

chce isc do kina a nie pamiętam jak to sie wszystko potoczylo :O pamiętam ze charlotte (?) wyszla za mąz za impotenta, a u innych generalnie bez zmian ktos mi powie? ;)

Charlotte faktycznie wyszła za impotenta, ale to było w odcinkach, które były puszczane w Polsce, a u nas były tylko 3 albo 4 serie, natomiast nakręcono 6. Ja właśnie kończę oglądać 6, jeszcze 5 odcinków, jak obejrzę, to napiszę :) Z tego, co obejrzałam do tej pory: Charlotte z tamtym się rozwiodła i wyszła za Żyda, Miranda miała dziecko ze Stevem (być może u nas to już było...) a pod sam koniec wyszła za niego, Carrie znowu spotykała się z Bigiem, ale się rozstali, kilku facetów po drodze, rosyjski artysta w międzyczasie, ale czuję, że do Biga wróci, choć nie jestem pewna... No i Samantha, można powiedzieć, że "związała się" ze sporo młodszym kolesiem, aktorem, pod koniec ma raka piersi. Jeszcze kilka odcinków i wszystko się wyjaśni :)

Gość sdfgjyudiolxhaiqsikd
zakonczyl sie krwawo :O

ok dziekuje bardzo :) a mozesz mi napisac ile odcinkow ma kazda seria? i jesli sciagasz to z ktorej strony? ;) chętnie bym sobie obejrzala ;)

Ja ciągnęłam przez emule, ze strony osloskop.net :) Wprawdzie wszyscy mi mówią, że to sposób do dupy, ale ja jestem przyzwyczajona i dla mnie ten sposób daje radę :) Tutaj masz spis i opisy wszystkich odcinków po angielsku: http://www.hbo.com/city/episode/season1/episode01.shtml A tu po polsku, ale tylko spis: http://pl.wikipedia.org/wiki/Seks_w_wielkim_mie%C5%9Bcie_%28serial_telewizyjny%29

Ja idę w poniedziałek, więc zdążę :) Chociaż chciałam zacząć dużo wcześniej i obejrzeć jeszcze raz całość tak w miarę hurtowo. Ale niestety przegapiłam datę premiery i teraz oglądam tylko to, czego jeszcze nie widziałam. Jeszcze dwa odcinki :) Ale nie mogłam wytrzymać i przeczytałam opisy na stronie... No i tak jak obstawiałam w końcu się zejdzie z Bigiem :) No ale obejrzeć trzeba :)