Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika****a

Kocham go bardzo a on nie chce mnie znać

Polecane posty

Gość Monika****a

Kiedyś mój facet odbił dziewcznę swojemu koledze.Długo się nei odzywali ale potem pogodzili bo ta laska okazała się szmatą i mojego faceta też zdradzała.Ale ten jego kolega cały czas miał jakies kompleksy.Zarywał do mnie cały czas ale się brioniłam unikałam go wiedziałam jakie ma zamiary...To się ciągneło długo powiedziałam o tym mojemu facetowi.On na to że mi ufa i olał sprawę.Ten kolega wciąż się koło nas kręcił.W zeszły weekend mój chłopak byłw pracy na nocce a ja poszłam na domówkę..i oczywiście ten jego kumpel był..piłam dużo bardzo dużo bo oblałam waży egzamin i byłam załąmana..i po pijanemu w końcu przespałąm się z tym jego kolegą.Nie wiem jak to się mogło stać on mi się wogóle nie podobał.nigdy bym tego na trzezwo nie zrobiła.Pierwsze co zrobił ten koles to triumfalnie zakomunikował mojemu chłopakowi:(:(:(:(:( Mój facet powiedział że nie chce mnei znać,w furi uderzył mnie parę razy wyzwał od szmaty itd ...nie odbiera telefonów odemnie.wczoraj jeszcze napisał tylko"dzifko nie rozumiesz?nie chce cie znać pozwól mi zapomniec"A ja go kocham...................................bardzo byliśmy udaną parą czy on tego ie rozumie że to nie była moja wina że ten koleś to wykorzystał...!!Co ja mam robić nie wyobrażam sobie życia zkimś innym.Tak bardzo cierpię!!!!!!!!!!:(:(:(

Gość Monika****a
niech mi ktoś doradzi co ja mam robić???????????:(

nie baznijs ie wiecej i nie pisz do niego nawazylas piwa to go wypij nie rozumiem takich ludzi ktorzy nie potrafia poniesc konsekwencji za swojeczyny alkohol to nie wymowka i wcale mu sie nie dziwie ze nie chce cie znac chociaz wsumie te n twoj juz eks nie lepszy skoro odbija panienki

Gość dka
jak nie twoja wina? dałaś dupy to wziął :O

Gość idź sie spić po raz
następny, to zapomnisz, że cie zostawil. Nie ma nic gorszego jak pijana dziewczyna. Fujjjjjjjjjj. Dobrze ci tak

Gość Monika****a
ale wy nie rozumiecie!!Ten facet oddawa to sobie zapolanował.Czekał tylko aż będę pijana.Mój facet mógł odrazu jak mu o tym powiedziałam że się podwala coś z tym zrobić...a nie jeszcze go wszędzie z nami ciągał

Gość dka
twój facet ci ufał i miał pewnie nadzieję, że nie jesteś dajką :P i nie tłumacz sie bo sie puściłas. tak cię pizda swędziała?

Gość anitkaaa
jezuuu laski ogarnijcie sie. Nie umiesz pic to nie pij. I tlumacz sobie dalej ze to nie Twoja wina :(

Gość miej swój honor
i nie dzwoń

Gość Chlopak66
Glupia jestes i tez bym nie chcial cie znac, obrzydliwa jestes

:o no chyba nie sadzilas ze bedziemy cie bronic:o facet tylko wykorzystal ze jestes glupia i latwa zrozum ze alkohol to nie wytlumaczenie nie masz w sobie za grosz honoru dziewczyno

Gość *Beta***
ale Twój chłopak powiedział ci, że ci ufa... i co zawiodłaś. Trochę alkoholu i łóżko. Przecież on jest pewien, że tak będzie za każdym razem. Alkohol jest dla dorosłych. A konsekwencje swoich czynów trzeba ponosić samemu, a nie obarczać innych. Przykro mi, ale sądzę, że aby zachować odrobinę jeszcze dumy powinnaś dać sobie już spokój.

No wlasnie, jak to nie twoja wina. Rozumiem ze cierpisz i jest ci ciezko ale postaw sie w sytuacji swego teraz juz eks-chlopaka. On cierpi jeszcze bardziej bo to TY go zdradzilas. Dam ci dobra rade- nie dzwon do niego, nie szukaj z nim kontaktu. Stalo sie i juz, teraz musisz poniesc konsekwencje swego czynu

Gość Chlopak66
i jak tu mozna miec szacunek do kobiet? ;/

Gość dka
nie wiem czy upicie do nieprzytomności pozwala na to, żeby nie wiedzieć co sie dzieje z własną cipką ;O a jesli juz byłaś nieprzytomna to należy zgłosic gwałt.

Gość *Beta***
chlopak - nie generalizuj, bo jednak częściej facet ma ten defekt, że ma dupe na boku! A ja nie piszę - i jak tu szanować facetów! Tak to jest, że są i tacy i tacy ludzie.

Gość Monika****a
Byłam taka pijana że wydawało mi się że kocham się z moim facetemmmmm wiem że to brzmi żałośnie ale dopiero a koniec do mnie to wszystko dotarło

Gość a kto by chciał z tobą być
jak jedynym sposobem na rozwiązywanie problemów to spicie sie na umór i sypiankie z kim popadnie. Ciekawe czy jeszcze dziecka z tego nie bedzie (jeśli nie zażyłaś tabletki, bo pewnie zapomniałaś jak byłaś pijana) albo jakiejś innej francy typu adidas na przykład. Módl sie, żeby tylko na jakiejs grzybicy sie skończyło

Gość dka
żałosne :O

Gość Chlopak66
I dlatego wlasnie nie bede sie mieszal w powazne zwiazki. I bede mial na boku kogos. Nie warto byc w porzadku, bo jak sie jst to i tak zawsze glupiej cos odbije. Lepiej sobie nabzykac za młodu.

Gość *Beta***
Monika - powiedz sobie - trudno, zawaliłam na całej mecie! Wyciągnij z tego wnioski i zacznij żyć na nowa, ale już bez niego, bo on też nie jest taki fajny, też sięgną po dziewczynę swojego kolegi. Miłość sie skończy, a ty nie poniżaj się już więcej!!!

Gość *Beta***
"Kiedyś mój facet odbił dziewcznę swojemu koledze.Długo się nei odzywali ale potem pogodzili bo ta laska okazała się szmatą i mojego faceta też zdradzała." Monika przeczytaj to sobie jeszcze raz... to prawie jak o tobie. Dziewczyna chłopaka, z którym się przespałaś, tak właśnie kiedyś napisze. DAJ SOBIE SPOKÓJ. Chlopak, ty też sobie przeczytaj swoje wypociny i zadaj pytanie - jak można Ciebie szanować?

Gość tak chlopak 66 jestes
niezbyt kumaty, i ograniczony prawde mowiac, bo do glowy ci nie przychodzi, ze skoro ty mozesz byc komus wierny, to jest to dowod na to ze nie wszyscy ludzie na swiecie sa tacy, a ztego wynika, ze sa takie kobiety i mezczyzni , ktorym mozna ufac.

Gość tak chlopak 66 jestes
a Beta dobrze moiw swoja droga.

Gość Monika****a
to nie to samo,bo ja zostałam przez tego frustrata który chciał sie odegrać na mooim facie w pewien sposób WYKORZYSTANA.A ona robiła to świadomie,miesiącami

Gość ogarni sięee
laska on cię wyzwał,uderzyłpare razy jak piszesz to ty powinnas się na niego wypiąć:O

Gość *Beta***
Monika, nie ma już sensu twoje usprawiedliwianie siebie przed sobą. To wcale nie było coś innego! Twój pech jest taki, że trafiłaś na gnoi, którzy załatwiają między sobą jakieś tam sprawy w mało męski sposób. Normalni faceci, dali by sobie po razie i już. Z jednej strony i owszem jesteś ofiarą, ale z drugiej, nie jestes przeciez osobą ubezwłasnowolnioną! To Ty podejmujesz decyzje i to Ty za nie odpowiadasz!!!! Inaczej nie będzie.

Gość ARLETKAAAAAAAAAAA
TRZEBA BYŁO SIE WSZYSTKIEGO WYPIERAĆ I JUZ. mÓWIĆ ZE KOLEGA KŁAMIE A TY SIE JESZCZE PRZYZNAŁAŚ